Grafisk design

Vi hjälper er med företagets grafiska identitet

Ett visuellt tilltalande företag

Ett ett väl genomtänkt koncept för hur ni vill att ert företag ska framstå rent visuellt ger ett professionellt intryck av er verksamhet. 
Vi älskar att jobba med färg och form och att få se en idé växa fram till en färdig produkt. Det är då vårt kreativa sinne kommer till sin fulla rätt.
Vi hjälper företag med allt från att ta fram en ny grafisk identitet och logotyper till visitkort och roll ups. 


Så jobbar vi med grafisk design

Enkelt sagt - vi gör det ni vill och behöver. Antingen får vi en färdig idé eller så tar vi fram olika förslag på exempelvis logotyp, broschyr, visitkort eller bildekor. 
Vi arbetar även med att sätta ihop text med grafiska element för att få en snygg helhet. 

Få en egen unik grafisk profil 

Vissa av våra kunder är nystartade och saknar grafisk profil, andra vill rusta upp och modernisera sin befintliga grafiska identitet. Vi skapar grafiska manualer till våra kunder där vi tar fram allt från typsnitt och färger till bildspråk och grafiska symboler. 


Både till tryck och digitalt

Vi arbetar med alla möjliga grafiska produkter till kunder i vitt skilda branscher, alla med olika behov. Därför har vi erfarenhet och kompetens att arbeta med grafisk design både i tryckt och digital form. Ofta tar vi fram en helhetslösning där vi går igenom både hemsida, broschyrer och visitkort.

Tidigare projekt

Vill du veta mer?

Kontakta vår digitala producent Elin!