We Trade Marine

HEMSIDA | GRAFISK DESIGN | DIGITAL ANNONSERING

Kunden

We Trade Marine är en hamnleverantör baserad i Oxelösund som erbjuder allt från y-bommar och flytbryggor till kompletta hamnar och tillbehören som förhöjer båtlivet.

Samarbetet

We Trade Marine kontaktade oss till en början för att de behövde hjälp att komma igång med deras annonsering. Samarbetet har efter det fortsatt och vi har nu utvecklat allt från en grafisk profil och produktblad till bildekor och senast en ny och fräsch hemsida.


Google Ads och annonsering på sociala medier

Vi startade vårt samarbete med sökordsannonsering på Google Ads och fortsatte sedan jobba med deras annonsering genom sociala medier. Vi har därför varit ute och filmat material med drönaren och efter det skapat flera olika annonsfilmer, både varumärkesbyggande och trafikdrivande. Grafiskt material

Sedan dess har vi utvecklat och skapat en hel del grafiskt material. Vi började med att utveckla företagets grafiska profil, där vi bland annat sammanställde färger och typsnitt samt tog fram nya ikoner och riktlinjer. Fortsättningsvis utvecklade vi ett antal produktblad samt en broschyr enligt den nya grafiska manualen och senare även företagets visitkort. Utöver det har vi dessutom designat en vägg för en mässmonter samt tagit fram tidningsannoner samt dekor till företagsbilen.

Hemsida

Vårt senaste projekt tillsammans är arbetet med företagets nya hemsida som fått ett lyft både i design och i funktion. Vi har lagt stort fokus på att hemsidan ska vara lättnavigerad och SEO-anpassad. Det var viktigt att produkterna är lätta att hitta och att all nödvändig information kring produkterna lyfts fram.

Vi har som allra roligast när vi får ta ett helhetsgrepp om våra kunders marknadsföring vilket vi verkligen fått göra med We Trade Marine. Vi ser fram emot att jobba med fler utvecklande projekt tillsammans framöver!

Se den nya hemsidan här


Dela inlägget