OM BEEGLETON

 

Med lång erfarenhet inom marknadsföring

Vi som arbetar på Beegleton brinner för att bygga starka varumärken och hjälpa företag att växa med marknadsföring som verktyg.    

Vi har alla olika bakgrunder och tillsammans bildar vi ett komplett och kreativt team med lång erfarenhet av att bygga hemsidor, grafisk design, textproduktion, foto & film, sociala medier och annonsering. 

Vi gillar att jobba långsiktigt och bygga starka relationer med våra kunder för att vi tillsammans ska nå bästa möjliga resultat. 

Vi tänker utanför boxen

Vi kan hjälpa er med allt från ett helhetskoncept där vi fungerar som en extern marknadsavdelning till att sköta vissa delar av er marknadsföring eller att ta fram strategier för hur ni ska ta hand om er hemsida, annonsering och sociala medier själva. 

Inför varje nytt uppdrag sätter vi ihop ett team av våra medarbetare med den kompetens och erfarenhet som krävs för bästa resultat. Vi tänker utanför boxen, gillar kreativa utmaningar och kommer med nya idéer för hur just ni ska nå era mål. 


Vilka är våra kunder?

Vi arbetar med företag i olika typer av branscher i hela Sverige. Merparten av dem har 5-20 anställda och verkar inom B2B. Det är där vår styrka som samarbetspartner ligger. 

Främst arbetar vi digitalt, men i och med att det är viktigt för oss att skapa långsiktiga relationer är vi måna om att även träffa de människor vi arbetar med fysiskt. 
Gemensamt för våra kunder är att de vill investera i aktiviteter som stärker varumärket och skapar tillväxt. 


Varför välja Beegleton?

Först och främst är vi ett härligt gäng att arbeta tillsammans med. Vi arbetar proaktivt, är tillgängliga för våra kunder och tar oss an varje uppdrag med passion och engagemang. Vårt team arbetar tätt tillsammans för att hitta de bästa lösningarna för varje enskild kund. 

Det är enkelt att vara kund hos Beegleton. Vi arbetar inte med krångliga avtal eller onödigt långa uppsägningstider för våra tjänster. Vi är praktiska och har förståelse för att investerade pengar måste leda till konkreta resultat. Därför arbetar vi kontinuerligt med uppföljning och skruvar i vår marknadsföring för att nå de uppsatta målen. 

Vi arbetar proaktivt tillsammans med våra kunder och är bra på att förstå kärnan i deras företag, få ut rätt budskap och engagera målgruppen. Vi prioriterar att lägga tid på att utbilda oss inom de områden vi arbetar inom för att alltid ligga i framkant i utvecklingen. 

För oss är det viktigt att vi följer regler och gör allt rätt - både juridiskt och etiskt. Därför har vi en utbildad ansvarig reklamutgivare i teamet. Vi är medlemmar i Sveriges Kommunikationsbyråer är även ISO-certifierade inom kvalitet och miljö.

Beegleton-kontoret

Du hittar oss mitt i Norrköping, på vindsvåningen i huset Stallet på Slottsgatan 105 mittemot Östgötateatern. Här har vi får egen foto- och filmstudio, med gott om plats får både möten och event. Det är lätt att ta sig till oss, eftersom vi ligger nära stationen och har parkeringsmöjligheter utanför på gatan. Kom gärna förbi och säg hej!

Medlemmar i KOMM

Beegleton är medlemmar i branschorganisationen Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM). Ett medlemskap i KOMM fungerar som en kvalitetsstämpel. Medlemmarna granskas ekonomiskt och juridiskt med omsorg. Företagens räkenskaper och kreditvärdighet måste godkännas av KOMM, och medlemsföretagets styrelse får inte ha varit inblandad i någon konkurs. Ett av kraven för att få bli medlem är att byrån har en ansvarig reklamutgivare (ARU) vilket Carl är.

Läs mer på komm.se!

ISO-certifierade

Vi bedriver ett systematiskt kvalitets- och miljöarbete och innehar certifieringar enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi vill att våra kunder ska kunna lita på att vi alltid levererar med kvalitet, varje gång.
En ISO-certifiering handlar om att implementera bra struktur i företaget och att få bättre styrning på processer och rutiner.

Läs mer om vårt ISO-arbete här!

Läs mer om våran Verksamhetspolicy här!

THE PEOPLE @ BEEGLETON

expand_less

CARL NETZ

Projektledare, digital strateg, Ansvarig Reklamutgivare (ARU)

Carl har arbetat med projektledning inom kommunikation i nio år. Ni hittar honom oftast i möten eller pratandes i telefonen då han har regelbunden kontakt med våra kunder. Han är med och tar fram strategier och i arbetet med nya kreativa idéer för att nå ut. Carl är utbildad Ansvarig Reklamutgivare vid Berghs School of Communication.

expand_less

MARCUS TÖRNELL

Produktionsledare, grafisk designer

Kreativitet är en röd tråd i Marcus yrkesliv. Det startade i ett restaurangkök, idag arbetar han med grafisk design, hemsidor samt att utveckla nya koncept och idéer. När vi får film- eller livesändningsuppdrag är det Marcus ni hittar bakom kameran. Han är utbildad inom marknadsföring med inriktning mot turism. 

expand_less

ELIN BERGLUND

Digital producent

Elin har kompetens inom flera av våra områden och ett riktigt öga för design. Förutom  grafisk design arbetar hon bland annat även med sociala medier, filmklippning samt webb- och annonsproduktion. Under studierna på Medieentreprenörprogrammet praktiserade Elin på Beegleton. Efter examen började hon arbeta hos oss.  

expand_less

MARIA ÖSTLUND

Innehållsproducent

Det är Maria som tar hand om alla våra skrivuppdrag. Bland annat producerar hon texter till hemsidor, blogginlägg, artiklar och inlägg till sociala medier. Hon tar även bilder och är med och är med i vårt idéarbete. Maria har en bakgrund som journalist och har tidigare drivit ett medieföretag. 

expand_less

VIKTOR LINDER

Digital producent

Viktor är vår expert på kod och arbetar främst som webbutvecklare. I arbetsuppgifterna ingår att bygga hemsidor, skapa nya block i  vårt verktyg Snowfire, göra API-kopplingar samt en del grafiska projekt. Han har studerat Digital Design och kom i kontakt med Beegleton under sin praktikperiod. 

expand_less

SARAH LYPPERT

Digital marknadsföringspecialist

Sarah arbetar med allt som har med digital marknadsföring att göra. Hon skapar, optimerar och analyserar olika typer av kampanjer på Google och sociala medier. Innan hon flyttade till Norrköping och hittade oss studerade hon på universitetet i Miami och arbetade på Google i San Fransisco med Google Ads.