Webbyrån som bygger smarta hemsidor

Beegleton är en digital webbyrå med fokus på att bygga professionella hemsidor som utgör hjärtat i våra kunders digitala närvaro. Det är ofta på hemsidan potentiella kunder möter ditt företag för första gången. Därför är det viktigt att göra ett bra intryck. Låt våra webbsesigners hjälpa dig att sätta ditt företag på den digitala kartan.

En person som håller upp en telefon som visar en hemsida producerad av Beegleton

Hemsidor med en tydlig struktur som guidar besökaren rätt

När du beställer en ny hemsida av oss på Beegleton får du tillgång till hela webbyråns expertis. Vår arbetar med allt från webbdesign och kodning till textproduktion och sökmotoroptimering, samt foto och film. Vi har helt enkelt alla ingredienser som krävs för en framgångsrik hemsida.

För att dina kunder ska få ett bra första intryck och välja just ditt företag gäller det att sticka ut från konkurrenterna, ha inspirerande och informerande innehåll samt ha en tydlig struktur som guidar besökaren rätt. Låt oss hjälpa dig att uppnå just det!

En person som kodar en ny hemsida

Vi är den rätta webbyrån för dig

Vi på Beegleton har lång erfarenhet av att bygga användarvänliga, moderna och skräddarsydda hemsidor. Vårt team består av flera skickliga webbutvecklare, webbdesigners och innehållsproducenter som skapar hemsidor i världsklass och hjälper dig att öka din försäljning samt nå ut till dina kunder. Alla våra hemsidor är responsiva så att alla besökare ska få samma positiva intryck.

Hemsidorna byggs främst upp från grunden i Snowfire, ett svenskutvecklat verktyg som både är kostnadseffektivt, smidigt och driftsäkert. Vi har även erfarenhet av andra verktyg, bland annat Wordpress och Shopify. 

Vi finns i Norrköping, men hjälper kunder i hela Sverige att bygga nya hemsidor. 

Hur ser processen ut?

STEG 1

Uppstartsmöte

Vi börjar med ett möte där vi lyssnar in dina önskemål och förväntningar kring din nya hemsida. Vi diskuterar varumärke, målgrupp, struktur, grafisk design och innehåll. 

STEG 2

Planering & Struktur

Våra webbdesigners går igenom tankarna från mötet och gör en plan samt tar fram en genomtänkt sidstruktur. Om du saknar en grafisk profil tar vi även fram passande typsnitt och färger. 

STEG 3

Design

Våra webbdesigners skapar en designskiss som sedan presenteras för dig. När den är godkänd börjar uppbyggnaden av din nya hemsida i verktyget Snowfire eller på den plattform du föredrar. 

STEG 4

Textproduktion

Behöver du hjälp med texter till din nya hemsida finns våra innehållsproducenter här för dig. I ett nära samarbete med dig skapar vi SEO-optimerade texter som presenterar ditt företag på bästa möjliga sätt. 

STEG 5

Foto & Film

Om du saknar bilder och filmer på ditt företag kan vi komma ut till din verksamhet för att skapa unikt och tilltalande material som kan användas på din nya hemsida. 

STEG 6

Sammanställning

Nu är din nya hemsida snart färdig! Efter din feedback genomför vi eventuella justeringar samt går igenom våra checklistor, gör hemsidan responsiv och ser till att allt fungerar som det ska inför lansering. 

STEG 7

Publicering

Äntligen är det dags för publicering! När publiceringen är klar får du en utbildning av oss i Snowfire, om du valt den plattformen för att du på ett smidigt sätt ska kunna genomföra ändringar på hemsidan i framtiden. 

Skicka en offertförfrågan

Läs vår personuppgiftspolicy