Är ni i behov av en ny hemsida? 

Beegleton bygger hemsidor som får företag att växa


Beegleton har lång erfarenhet av att bygga användarvänliga och moderna hemsidor. Det är ofta på hemsidan potentiella kunder möter ert företag för första gången. Därför är det viktigt att göra en bra intryck, sticka ut från konkurrenterna och ha en tydlig struktur som guidar besökaren rätt.

Genom att anlita Beegleton får ni tillgång till ett team av skickliga webbutvecklare, webbdesigners och innehållsproducenter som samarbetar med er under hela processen.

Vi finns i Norrköping, men bygger nya hemsidor åt kunder i hela landet!

Vi bygger hemsidor anpassade efter er verksamhet

Vårt mål är att skapa rätt hemsida just för ert företag. Genom nära kontakt med er som kund skapar våra erfarna hemsideexperter en hemsida som uppfyller era behov och önskemål, ökar er försäljning och hjälper er nå ut till era kunder.

Vi bygger nya hemsidor som optimerar den digitala närvaron och ökar synligheten. Alla våra hemsidor är responsiva och tillgänghetsanpassade för att alla besökare ska få samma positiva intryck.

Hemsidorna byggs upp från grunden i Snowfire, ett svenskutvecklat verktyg som både är kostnadseffektivt och driftsäkert. Dessutom får ni ett smidigt verktyg som gör det vardagliga arbetet med hemsidan enkelt. 

Så går processen att bygga en ny hemsida till

Uppstartsmöte

Vi börjar med ett möte där vi lyssnar in era önskemål och förväntningar kring er nya hemsida. Vi diskuterar ert varumärke, målgrupp, struktur, grafisk design och innehåll.  

Planering & struktur

Våra webbdesigners går igenom tankarna från uppstartsmötet och tar fram en plan med en väl genomtänkt kundresa och call to actions. Vi tar fram passande typsnitt och färger. 

Design

Våra webbdesigners presenterar en utförlig skiss på den nya hemsidan. När designskissen är godkänd bygger vi upp er nya hemsida i Snowfire.

Textproduktion

Behöver ni hjälp med texter till hemsidan hjälper våra innehållsproducenter till i ett nära samarbete med er. Vi ser till att texterna är SEO-optimerade och presenterar ert företag på bästa möjliga sätt.

Foto & Film

Vi kan även hjälpa till med bilder och filmer till den nya hemsidan. Vi kommer ut till er och skapar unikt och tilltalande material. Har ni redan bilder och filmer hjälper vi er att lägga in dem på den nya hemsidan.

Sammanställning

Nu är hemsidan nästan färdig. Ni får möjlighet att ge feedback och vi utför ändringar enligt era önskemål. Vi går igenom våra checklistor, SEO-anpassar och gör hemsidan responsiv samt ser till att allt ser ut och fungerar som det ska inför lansering. 

Publicering

Er nya hemsida är färdig och redo att publiceras! Har ni en hemsida sen tidigare hjälper vi er med ompekningen. I det här steget får ni en utbildning av oss i Snowfire för att ni själva ska kunna göra ändringar på er nya hemsida.

Textproduktion

Behöver ni hjälp med texter till den nya hemsidan står vi till er tjänst. Våra copywriters har förmågan att uttrycka sig i ord och skriva texter som matchar väl med ert budskap och syftet med er nya hemsida. Vi skriver texter som både är SEO-anpassade och väcker nyfikenheten hos målgruppen. 

Foto & Film

De bilder och filmer som används förstärker den nya hemsidans budskap. Därför är det viktigt att materialet är genomtänkt och har rätt tonalitet. Vi hjälper till att fotografera och filma med hög kvalitet för att ni ska få material som både ser professionellt ut och förmedlar rätt känsla till målgruppen.

Sökmotoroptimering (SEO)

När vi bygger nya hemsidor gör vi alltid en grundläggande sökmotoroptimering för att potentiella kunder ska hitta er när de söker efter era tjänster eller produkter. Vi anpassar metatitlar och metabeskrivningar efter relevanta sökord för ert företag samt ser till att hemsidan fungerar tekniskt optimalt. 

SEO

Nya hemsidor vi har byggt

Vanliga frågor

Vad kostar en ny hemsida?

En kvalificerad fråga som dock är svår att ge ett rakt svar på. Saker som spelar in i prissättningen är:

  • Hur stor/liten hemsida det gäller
  • Om material från befintlig hemsida ska flyttas över
  • Om vi ska skriva texter, fota/filma
  • Hur avancerad designen ska vara
  • Om det finns någon grafisk profil att förhålla sig till

Fyll gärna i formuläret nedan så återkommer vi med en offert

Är det lätt att sköta hemsidan själv?

Det är enkelt. När vi publicerar en ny hemsida erbjuder vi alltid en utbildning i hur den fungerar. En av huvudanledningarna till att vi arbetar i Snowfire är att verktyget är enkelt för dig som kund att använda.

Är det svårt att ändra småsaker på hemsidan kommer man dra sig för att uppdatera den - då sitter man snart där med en hemsida som är mer inaktuell än aktuell, och det vill vi inte.

Är hemsidan mobilanpassad?

Självfallet är våra hemsidor responsiva så de ser bra ut även i mobiler och surfplattor.

Vad har ni för leveranstid på en ny hemsida?

Hur lång tid det tar beror på hemsidans omfattning och allmänt orderläge. När vi bygger nya hemsidor från grunden brukar det ta mellan 3-4 veckor från startdatum. 

Kan ni hjälpa mig med domän och SSL?

Visst kan vi det. Vi kan hjälpa till med inköp av domännamn om du saknar ett sådant eller vill köpa ett nytt. 

När du köper en hemsida via oss ingår alltid SSL-certifikat. För några år sedan var det valfritt att ha ett certifikat, idag är det ett måste.

Fyll i formuläret för att få en offert på en ny hemsida

No strings attached, vi lovar!

Offertförfrågan

Vad vill du ha hjälp med?