Årets Unga företagare 2022

Varje år firas Norrköpings näringsliv på Företagargalan som arrangeras av Företagarna. I år hade Beegletons egna Carl Netz och Marcus Törnell den stora äran att ta emot priset som årets unga företagare. Alla vi på Beegleton är såklart väldigt stolta över det här och glada över att både Carl, Marcus och företaget uppmärksammas i ett så positivt ljus. 

 
– Det är roligt att bli uppmärksammade! Vårt företag har kanske inte vuxit snabbast men det är roligt att uppmärksammas för arbetet vi lagt ner genom åren. Vår tanke är att fortsätta skapa ett riktigt bra företag. Vi kommer kanske inte bli störst men vi kommer alltid sträva mot att vara bäst. Det är också en ära att bli tilldelad ett pris som tidigare tilldelats så skickliga och imponerande företag som iDeal of Sweden, Städarna och Crazy Pictures m.fl., säger Carl Netz, delägare av Beegleton och en del av vinnarduon.
 
Så här löd Företagarnas motivering till priset:
I en hårt konkurrensutsatt bransch som ständigt kräver hög grad av innovation och att ständigt ligga i fronten, har företagarna brutit ny mark med visad omsorg av personaltillsättning, tillväxt och samhällsbidragande insatser. Företagarna har i över 10 års tid visat en positiv och engagerad inställning till sitt företagande, som spridit sig i hela staden. Man har ständigt ökat både sin omsättning och antalet anställda, samtidigt som man tagit ansvar genom att kvalitetsmärka sitt miljöarbete. Med ett fantastiskt kundfokus, glädje och lyhördhet så visar företagarna hur en hälsosam affär inom marknad- och reklambranschen kan bedrivas.

Grattis Carl och Marcus och tack för allt ni gör för oss på Beegleton!

Mer läsning

Här kan du läsa Företagarnas artikel om utmärkelsen.

Affärsstaden skrev om Företagargalans vinnare.

Affärsstadens längre intervju med Carl och Marcus.


Dela inlägget