SEO för god synlighet

För att ditt företag ska vara ett av alternativen när en potentiell kund letar efter din produkt eller tjänst måste du hamna högt upp på de populära sökmotorerna. Vi hjälper dig att sökmotoroptimera din hemsida och dess innehåll mot de mest relevanta sökorden för din målgrupp. 

En person som analyserar SEO och sökmotoroptimering

Driv trafik och öka din online-närvaro

Vårt SEO-team driver trafik till din hemsida med stöd i våra beprövade SEO-strategier. Förutom att se till att texterna på hemsidan är anpassade efter vad kunderna söker på hjälper vi er med andra åtgärder som gör att sökmotorerna prioriterar er hemsida framför andra. Exempelvis mobilanpassning, länkstrategier och optimering av läshastigheten.

Så arbetar vi med sökmotoroptimering

Vi startar alla våra SEO-projekt med att göra en sökordsanalys. Då identifierar vi relevanta sökord och fraser som din verksamhet ska synas på. Därefter tar vi fram en plan som beskriver vilka sidor som ska ranka mot vilka ord samt vilka insatser vi ska utföra för att öka synligheten för din hemsida.  

Nu börjar förändringsresan. Det vi brukar börja med är att stärka rubriker, metatitlar, metabeskrivningar och alt-texter. Vi formulerar om texter och skapar nytt innehåll för att klättra i sökmotorerna. För att säkerställa att vi når resultat installerar vi ett analysverktyg som vi noggrant följer upp. 

I våra långa relationer med kunder arbetar vi ofta med SEO i kombination med SEM – sökmotormarknadsföring. SEM visar snabbare resultat, vilket gör att vi kan skruva på marknadsföringen, både i annonseringen och det mer långsiktiga SEO-arbetet. 

Fyll i formuläret så hör vi av oss!