Annonsera på sociala medier och Google

Digital annonsering är ett kraftfullt verktyg för att öka din digitala synlighet och varumärkeskännedom. När vi hjälper kunder att annonsera på sociala medier och Google målgruppsanpassar vi dina kampanjer, mäter resultatet i realtid och optimerar den digitala marknadsföringen för att maximera din ROI. 

Google Ads - SEM

Vi skapar anpassade annonser som visas i sökresultat på Google och andra plattformar för dina specifika målgrupper baserat på söktermer, plats och beteende. Vi hjälper flera av våra kunder med SEM, sökmotormarknadsföring på Google Ads, för att de ska nå sina målgrupper på ett effektivt sätt. 

Sociala medier

Sociala medieannonsering eller paid social som det också kallas är ett kostnadseffektivt och träffsäkert sätt att arbeta med din marknadsföring. De mest frekvent använda kanalerna är Instagram, Facebook, Linkedin och Tiktok. Det är ett effektivt sätt att nå ut till din målgrupp och skapa engagemang, samtidigt som det ger dig kontroll och insikter för att lära känna din målgrupp.

Display

Vi arbetar strategiskt med att nå din målgrupp på de plattformar som de vistas på. Genom noggrann målgruppsinriktning och visuellt tilltalande annonser är displayannonsering ett effektivt sätt att nå potentiella kunder online.

En person som håller en telefon och publicerar innehåll på sociala medier

Bee visible på Google och i sociala medier

Synlighet är avgörande, och man kan anta att din målgrupp inte känner till dig om du inte aktivt syns. Digital annonsering på sociala medier och Google är en bra väg att gå för att snabbt nå din målgrupp samtidigt som du har möjlighet att noggrant mäta, analysera och finjustera ditt innehåll.

Beegleton är en mångsidig reklambyrå i Norrköping som sitter på bred kompetens, vilket gör det möjligt för oss att kontinuerligt hantera dina marknadsföringsbehov och noggrant utvärdera resultaten. Vi fokuserar på att förstå din målgrupp och målsättningar på djupet för att skapa en effektiv strategi och kampanjer som ger positiva resultat.

Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder och utvecklar strategiska kanalplaner samt skapar innehåll som är skräddarsytt för att uppnå kundernas specifika målsättningar.

Behöver du hjälp med annonsering på Google och i sociala medier?

Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.