Digital annonsering

Digital annonsering är ett kraftfullt verktyg som inte bara ökar din digitala synlighet och varumärkeskännedom, det ger dig också möjligheten att målgruppsanpassa dina kampanjer, mäta resultat i realtid och optimera din marknadsföring för att maximera din ROI. 

Google Ads

Genom att skapa annonser som visas i sökresultat och på webbplatser som är en del av Googles nätverk, kan du rikta in dig på specifika målgrupper baserat på söktermer, plats och beteende. Google Ads använder avancerade algoritmer och sökmotoroptimering för att placera dina annonser på relevanta platser, vilket ökar chansen att nå rätt målgrupp. 

Sociala medier

Sociala medieannonsering eller paid social som det också kallas är ett kostnadseffektivt och träffsäkert sätt att arbeta med din marknadsföring. De mest frekvent använda kanalerna är Instagram, Facebook, Linkedin och Tiktok. Det är ett effektivt sätt att nå ut till din målgrupp och skapa engagemang, samtidigt som det ger dig kontroll och insikter för att lära känna din målgrupp.

Display

Vi arbetar strategiskt med att nå din målgrupp på de plattformar som de vistas på. Genom noggrann målgruppsinriktning och visuellt tilltalande annonser är displayannonsering ett effektivt sätt att nå potentiella kunder online.

En person som håller en telefon och publicerar innehåll på sociala medier

Bee visible

Synlighet är avgörande, och man kan anta att din målgrupp inte känner till dig om du inte aktivt syns. Digital annonsering är en bra väg att gå för att snabbt nå din målgrupp samtidigt som du har möjlighet att noggrant mäta, analysera och finjustera ditt innehåll.

Beegleton är en mångsidig reklambyrå och vi sitter på bred kompetens, vilket gör det möjligt för oss att kontinuerligt hantera dina marknadsföringsbehov och noggrant utvärdera resultaten. Vi fokuserar på att förstå din målgrupp och målsättningar på djupet för att skapa en effektiv strategi och kampanjer som ger positiva resultat.

Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder och utvecklar strategiska kanalplaner samt skapar innehåll som är skräddarsytt för att uppnå kundernas specifika målsättningar.

Kontakta oss