Griffin Security

HEMSIDA | GRAFISK DESIGN | DIGITAL ANNONSERING

Om kunden

Griffin Security har lång erfarenhet och hög kompetens gällande tekniska säkerhetslösningar för dig som privatperson, företag och fastighetsägare. De erbjuder en rad olika säkerhetssystem såsom inbrottslarm, accessystem, kamerabevakningssystem, brandskydd, lås och integrerade säkerhetssystem.

Om samarbetet

Samarbetet började när bolaget hette G-tre Säkerhetsteknik AB. Under 2023 bytte företaget namn till Griffin Security. Vi tog då fram en ny logotyp och en grafisk profil. Hemsidan som vi hade byggt till G-tre Säkerhetsteknik AB brandades om och vi tog fram en lanseringskampanj till sociala medier.

Annonsering på sociala medier

I samband med lanseringen av företagets nya namn och den nya hemsidan tog vi fram en lanseringskampanj till sociala medier. Då lanseringen sammanföll med med mässan Sectech på Stockholmsmässan riktade vi en av kampanjerna till besökare och en kampanj riktades till företagets målgrupp i Storstockholm. I samband med lanseringen brandade vi även om företagets sociala mediekanaler. 

Grafiskt material

Vi började med att utveckla företagets grafiska profil där vi bland annat sammanställde färger och typsnitt samt tog fram nya ikoner, riktlinjer och ny logotyp. Inspirationen till både logotypen och grafiska element är hämtad från gripen, en varelse som symboliserar vaksamhet, snabbhet och styrka.  

Hemsida

Inför ombrandningen av hemsidan bokade vi in en dag där vi fotograferade medarbetare på Griffin Security när de är ute på jobb. Detta tillsammans med de nya färgerna, symbolerna och grafiska elementen gav hemsidan en helt ny känsla.

I samband med detta lanserade vi även en ny hemsida till Griffin Securitys moderbolag Elektriska AB Lennström.

Kika gärna på Griffin Securitys och Elektriska AB Lennströms nya hemsidor! 

Dela inlägget