Låt oss växa tillsammans

Det är när våra experter inom marknadsföring arbetar långsiktigt och i nära relation med dig vår breda kompetens gör sig som bäst. Tillsammans sätter vi både långsiktiga och kortsiktiga mål samt en strategi för hur vi ska nå dem. 

Content marketing

Digital annonsering

Sociala medier

Grafisk design

Kund och anställd på reklambyrå som jobbar tillsammans

Så arbetar vi långsiktigt med marknadsföring

Alla medarbetare på Beegleton är experter inom sitt område. När vi tar oss an projekt sätter vi ihop ett team med de kompetenser som krävs för ett lyckat resultat. Vi är proaktiva, drivande, kreativa och arbetar med stort fokus på dina mål. 

Din externa marknadsavdelning

Beegleton fungerar som en extern marknadsavdelning till flera av våra kunder. När vi går in i en långsiktig relation börjar vi alltid med ett uppstartsmöte där vi pratar igenom hur din marknadsföring ser ut i dag, sätter mål samt tar fram en strategi. Hur mycket vi arbetar med din marknadsföring varje månad samt vilka insatser vi gör beror på vilka behov och önskemål du har. Vi följer noggrant statistik och skruvar på vårt arbete för att uppnå resultat. 

Därför ska ni anlita Beegleton som partner inom marknadsföring

Det är svårt för en person att täcka alla kompetenser som krävs för att framgångsrikt marknadsföra ett företag. Genom oss får ni tillgång till exakt den expertis som krävs i varje projekt, ett effektivt och ekonomiskt fördelaktigt sätt att arbeta. 

Vi är noggranna med att lära känna varje kunds verksamhet och målgrupp på djupet, vilket ökar trovärdigheten för er som företag. Allt vi gör har ursprung i den strategi och de mål vi tillsammans arbetat fram. 

På Beegleton älskar vi siffror. Vi följer noggrant upp alla utförda insatser och planerar nästa med statistiken i fokus. 

Är ni i behov av en extern marknadsavdelning?