Extern marknadsavdelning

Vi kan bli er egen marknadsavdelning – externt

Låt oss ta hand om marknadsföringen

Vi är experter på marknadsföring, framförallt hur det ska göras rent praktiskt. Du kan se oss som din egen marknadsavdelning - fast externt.
Vi kan hjälpa till med allt från att skriva SEO-anpassade och kreativa texter till hemsidan till att skapa inlägg som får stor effekt på sociala medier eller skapa montern till din nästa mässa. 


Använd oss när det behövs

Anlitar ni oss som extern marknadsavdelning tar vi ett helhetsgrepp om alla era marknadsförings-insatser. Bland annat kan vi ta hand om support och ändringar på hemsidan, grafisk produktion, arbete med kommunikation och annonsering i sociala medier samt administration av Google Ads-konto.

Fler värdefulla tjänster

Varje månad får ni en rapport med med statistik och insikter från er hemsida och de sociala kanalerna. Vi lagrar alla dina marknadsföringsfiler, som logga, dokument, filmer och bilder lättåtkomligt. Vi driftar din hemsida i Snowfire och fixar webbhotell där du kan ha din e-post, FTP-server och annat.

Fördelen att anlita oss

Genom att anlita oss som er externa marknadsavdelning får ni tillgång till alla olika kompetenser vi som arbetar på Beegleton besitter. Vi anpassar våra insatser efter er situation och sätter ihop ett passande team till varje uppdrag. Ni bestämmer hur mycket arbete ni vill att vi lägger ner på att marknadsföra ert företag. 

Vill du veta mer?

Kontakta vår projektledare Carl!