Sociala medier för företag

98 % av internetanvändarna använder sociala medier. 84% av dem använder sociala medier dagligen. Det talar för att det är viktigt med närvaro i sociala medier och vi vet hur man gör för att lyckas. Beegleton är byrån med erfarenhet av att skapa innehåll till våra kunders sociala medier som når ut, engagerar och inspirerar målgruppen. 

En dator som visar Pinterest

Varför sociala medier

En genomtänkt sociala mediestrategi är av avgörande betydelse för företag och organisationer. Genom att effektivt använda sociala medier kan du bygga starka relationer med din målgrupp, öka varumärkeskännedomen, driva trafik till din webbplats och generera försäljning.

Vi arbetar med våra kunder på olika sätt med deras organiska innehåll på bland annat LinkedIn, Facebook och Instagram. Du kan antingen anlita oss för att ta fram en strategi från grunden, ett uppstartsupplägg för dina kanaler eller för ett långsiktigt samarbete där vi arbetar med ditt innehåll löpande. 

Tillsammans får vi dina sociala kanaler att vara relevanta, uppdaterade och nytänkande. 

Så arbetar vi med LinkedIn, Facebook, Instagram och TikTok

LinkedIn – Eftersom vi främst arbetare med B2B-kunder är LinkedIn en viktig plattform för marknadsföring. Förutom att planera och publicera inlägg på företags LinkedInsidor tar vi fram strategier på hur anställda kan öka försäljningen med sina privata konton.

Facebook – då plattformen fortfarande är en av de mest populära är det en utmärkt kanal för att sprida företaget varumärke och erbjudande. Vi hjälper företag att nå ut till potentiella kunder de annars skulle ha svårt att nå. 

Instagram – plattformen används dagligen av en bred publik i varierande ålder, därför är det smart att finnas med i flödet. Genom kreativa bilder och filmer hjälper vi företag att få målgruppen att få upp ögonen för dem. 

TikTok – vill ni nå en yngre målgrupp är TikTok plattformen ni ska synas på. Genom TikToks unika algoritm är det möjligt även för små, nystartade företag att nå en bred publik. TikTok är en perfekt kanal att visa upp en mer personlig och avslappnad sida av företaget.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med din synlighet i sociala kanaler!