Hitta nya kunder med hjälp av sociala medier

Marknadsför er på sociala medier med hjälp av oss på Beegleton


Är ni redo att ta företagets sociala medier till nästa nivå? Då har du hittat rätt. Våra erfarna innehållsproducenter hjälper er att öka företagets närvaro på sociala medier och engagera din målgrupp som aldrig förr. 

Vi hjälper till med alla aspekter av marknadsföring på sociala medier. Förutom att skapa kreativt innehåll kan vi ta hand om annonsering, analys av de olika kanalerna och att skapa engagemang hos din publik.   

Nå nya höjder med marknadsföring i sociala medier

Med vår kunskap ser vi till att ni kommunicerar innehåll av hög kvalitet som ger företaget den boost det behöver för att stå ut bland konkurrenterna. Genom att kontinuerligt analysera resultatet av det arbete vi gör kan vi ta strategiska beslut om hur vi kan utveckla era sociala medier ytterligare. 

Kontakta oss redan idag och låt oss lyfta er närvaro på sociala medier och göra ett starkt intryck hos er målgrupp!    

Innehåll av hög kvalitet

Att kontinuerligt skapa kreativt innehåll till sociala medier är klurigt och tar ofta mycket tid, tid som ni istället kan lägga på att driva företaget framåt. Vi ökar kvaliteten på era inlägg och håller era sociala kanaler uppdaterade med relevant innehåll som ökar er varumärkeskännedom. 

Våra skickliga innehållsproducenter sätter innehållsplanen, fotograferar/filmar material och skriver engagerande texter som ger resultat. 

Annonsera på sociala medier

Vill ni nå en bred publik och öka försäljningen? Då rekommenderar vi att satsa på annonsering på sociala medier. Facebook, Instagram och LinkedIn har tillsammans flera miljoner användare i Sverige. Perfekt för er som vill visa upp verksamheten för potentiella kunder. 

Vi har lång erfarenhet av annonsering på de största sociala medierna och ser till att våra kunder får ut så mycket som möjligt för sina annonspengar.

Strategi & koncept

Kärnan i en sociala medier-strategi är att förstå målgruppen, skapa engagerande innehåll och optimera närvaron för maximalt engagemang. Med vår kunskap och expertis kan ni göra just det. Vi hjälper våra kunder identifiera sin målgrupp och skapa en innehållsplan med budskap som tilltalar dem. 

Våra innehållsproducenter hjälper också till med att analysera resultatet och håller er uppdaterade om hur innehållet presterar och vilka som interagerar med det. 

Annonsera på sociala medier:

Vi är Facebook Business Partners

Det innebär att vi får en mängd resurser som hjälper oss i vårt arbete med våra kunders kampanjer. Vi får bland annat tillgång till:

💡 En bred katalog av utbildningar inom olika områden där vi kan se till att hålla oss top of mind inom området.
🌟 Events för att utbyta idéer och inspiration med andra annonsörer.
👥 Prioriterad support, vilket gör att vi snabbare kan lösa våra kunders eventuella problem som rör Facebook och Instagram.
📊 Statistik och rekommendationer kring hur kampanjerna kan prestera ännu bättre.

Hör av dig om du vill ha hjälp med din annonsering!

Vanliga frågor

Vilka kanaler jobbar ni med på sociala medier?

Vi hjälper våra kunder i de vanligaste plattformarna, vilket inkluderar både Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, Pinterest, TikTok och Snapchat. Saknar du någon kanal i den listan? Hör av dig så kan vi ta fram en lösning som passar dig!

På vilket sätt kan ni hjälpa mig med mina sociala medier?

Vi kan utarbeta en strategi, agera rådgivare eller ta hand om allt som har med de sociala kanalerna att göra. Vi kan även komma till ditt företag och hålla en utbildning om hur ni kan ta hand om era sociala kanaler på bästa sätt.

Behöver ni hjälp med annonsering i sociala medier? Inga problem! Kontakta oss så kikar på vi en lösning som passar er!

Vill du veta mer?

Kontakta vår projektledare Carl!