Är det läge att modernisera er hemsida?

Beegleton lyfter hemsidan till nästa nivå


Är det länge sedan ni byggde er hemsida kan det vara läge för en uppdatering av både design och innehåll. Hemsidan är en viktig kanal för att kommunicera med både nya och befintliga kunder. Om det regelbundet sker förändringar uppfattas ni som relevanta och det ger besökare en anledning att återkomma.

Beegleton hjälper företag inom flera olika branscher att regelbundet genomföra förbättringar samt uppdatera både innehåll, bilder och filmer. 

Vi ser till att er hemsida håller sig relevant över tid

Våra webbdesigners och innehållsproducenter håller sig kontinuerligt uppdaterade om vad som krävs för att hemsidor ska prestera bra. 

Antingen gör vi en punktinsats där vi moderniserar designen, ser över strukturen och uppdaterar innehållet eller inleder ett mer långsiktigt samarbete. Då analyserar vi statistiken över hur besökare hittar er och vad de gör på hemsidan samt optimerar den därefter. Vi anpassar våra insatser efter era önskemål. Exempel på vad vi kan göra är regelbunden sökordsoptimering, skriva blogginlägg och hålla koll så att de tekniska bitarna fungerar optimalt. 

SEM - Google Ads

Vill ni nå nya potentiella kunder som letar efter just era produkter eller tjänster rekommenderar vi annonsering via Google Ads. Vi hjälper er att ta fram relevanta sökord och kampanjer för att nå just er målgrupp. 

SEM

SEO - Sökmotoroptimering

Att regelbundet uppdatera hemsidan är nödvändigt för att hamna högt på Google. Genom att ta fram vilka sökord ni vill synas på och arbeta aktivt med att få in dem i rubriker och texter kommer er hemsida successivt rankas högre. 

SEO

Blogg

En blogg är ett utmärkt sätt att hålla hemsidan levande. Vi kan hjälpa er att återkommande skriva om aktuella händelser i branschen och i företaget. Innehållet skapar vi utifrån omvärldsbevakning och intervjuer. 

Google Analytics

Allt arbete med hemsidor utförs med stöd av Google Analytics. Vi analyserar var er trafik kommer från och vad de gör på hemsidan. Efter analys av siffrorna tar vi fram förslag på ändringar som får er hemsida att prestera bättre. 

Vanliga frågor

Hur vet jag vad besökarna gör på min hemsida?

Med er strategi och era mål i fokus använder vi oss av verktyg som Google Analytics för att se vad som händer på hemsidan. Med hjälp av relevant statistik kan ni justera för att få fler att hitta er och göra det ni vill att de ska göra. I vissa fall agerar vi som rådgivare och i andra går vi in och justerar det som krävs för att uppnå ett bättre resultat.

Jag behöver hjälp att beskriva mitt företag i text. Hur gör jag?

Vi har lång erfarenhet av att skriva olika typer av texter. Oavsett om ni behöver nya SEO-anpassade formuleringar till hemsidan, texter till annonser, blogginlägg eller pressmeddelanden kan du lämna över arbetet i våra händer. 

Hur kan min hemsida bli mer synlig på Google?

Vi får dig att synas via Google Ads. Vi hjälper dig att skapa ett annonskonto på Google samt ställer in relevanta sökord och fraser. Tillsammans sätter vi upp mål och förväntningar för era kampanjer på Google och finns med löpande, justerar och följer upp. Vi rekommenderar dock alltid en kombination av annonsering (SEM) och organisk sökmotoroptimering (SEO).

Fyll i formuläret för att få en offert

No strings attached, vi lovar!

Offertförfrågan