Positiva resultat i årets kundundersökning!

Varje år uppmanar vi våra kunder att delta i vår kundundersökning, för att mäta deras nöjdhet och för att aktivt kunna jobba med våra förbättringar här på Beegleton. 2023 var ett händelserikt år för oss då vi både välkomnade många nya kunder men även flera nya medarbetare.

 

Vi har under åren vi mätt vår kundnöjdhet gjort det i samarbete med P&M, för att få så tydliga och riktiga resultat som möjligt. I december skickades den årliga undersökningen ut och nu har resultaten kommit! Resultaten mäts på NPS-skalan, vilket står för ”Net Promoter Score” och är ett nyckeltal baserat på frågan ”Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera det här företaget till en vän eller kollega?”.

 

Med en svarsfrekvens på 26,2% landade vårt NPS-värde för i år på 56, vilket vi är otroligt glada för! 

 

-       Det är ovanligt med värden över 50, så det är verkligen en siffra att vara stolt över, säger Erik Heikne på P&M.

 

I undersökningen har P&M även kategoriserat våra kunder och gruppen ”Nya kunder 2023” visade en stor nöjdhet med ett NPS på 50. 

 

-       Det är jättekul att se en så hög nöjdhet bland våra nya kunder, det är precis den riktning vi strävar efter! Många av våra långvariga kunder har vi haft förmånen att samarbeta med under flera år, vilket innebär att vi har hunnit bygga upp en trygg relation. Därför är det extra glädjande att våra nya kunder upplever vår service på samma positiva sätt som våra gamla kunder gör, kommenterar Carl Netz, byråägare.

 

Resultaten för 2023 är en tydlig indikation på att vårt engagemang för kundtillfredsställelse och högkvalitativ service fortsätter att ge positiva resultat och att Beegleton förblir en föredragen partner för alla våra kunder, både gamla och nya. 

 

Tack för att ni deltog i undersökningen och för att ni är en viktig del av Beegleton-familjen!

Dela inlägget