Ny hemsida och innehållsproduktion till Swed Handling

Swed Handling kontaktade oss under våren 2021 för hjälp med texter till hemsidan för att hålla den levande. Vi skriver löpande blogginlägg där vi tar upp nyheter inom bolaget, intervjuar medarbetare och kunder samt lyfter fram och berättar mer om företagets produkter. Vi arbetar även med företagets sociala medier och hjälper till med annonser när Swed Handling ska rekrytera personal. 


När Swed Handling tog beslutet att ge sin hemsida ett ansiktslyft fick vi uppdraget. De ville ha en lättnavigerad hemsida där besökarna snabbt och enkelt hittar den information de söker samt att den skulle stämma överens visuellt med företagets marknads- och säljmaterial.

Theres Olsson på Swed Handling berättar att det känns roligt att hemsidan äntligen är lanserad och att resultatet blev över förväntan. Hon är glad att Swed Handling har fått en hemsida som hon enkelt själv kan göra ändringar på trots att hon inte är van vid att jobba med hemsidor.

“Vårt samarbete med Beegleton i samband med att vi ville uppdatera vår hemsida har varit mycket bra. Ni har varit väldigt lyhörda, lösningsfokuserade, hjälpsamma och kreativa. Ni återkopplar snabbt vid frågor och förklarar och visar så att man enkelt förstår. Ni har även hjälpt oss med våra övriga sociala medier och även där är vi väldigt imponerade över vad ni åstadkommit. Bra och informativa texter som publicerats, och även där har det skötts väldigt professionellt och kreativt. Ni är alltid glada och trevliga och det har varit ett sant nöje att samarbeta med er,” säger hon.

Tack Swed Handling för ert förtroende och för ett fint samarbete! Resultatet av den nya hemsidan hittar du här. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag är du varmt välkommen att kontakta oss! 🌟