Ta marknadsandelar genom smart marknadsföring

Därför är lågkonjuktur rätt tid att satsa!

Nylanseringar märks bättre

Lansering av en ny produkt eller tjänst under en ekonomisk nedgång kan få ökad uppmärksamhet och hjälpa företag att sticka ut. Då andra företag drar ner kostnader och avvaktar med sin marknadsföring.

Mindre konkurrens, större synlighet

När konkurrenter minskar sina marknadsföringsinsatser, öppnas möjligheter för företag som fortsätter eller till och med ökar sin synlighet.

Utnyttja prissänkningar för ökad exponering

Genom att dra nytta av sänkta annonseringskostnader under lågkonjunktur kan företag öka sin synlighet på olika plattformar till lägre kostnader.

Investera för framtiden

Genom att investera i marknadsföring under svåra tider positionerar sig företag för att inte bara överleva utan också växa när marknaden återhämtar sig.

Vi kan hjälpa dig på flera sätt!

Strategi

Du som företag måste hålla dina mål och strategier i minnet för att sätta en kraftfull aktivitetsplaneringen framöver. Vi hjälper dig att nå dina mål!

SEO & Hemsida

För att lyckas rekommenderar vi att du arbetar med din SEO löpande för att hemsidan ska vara uppdaterad och relevant. Låt oss hjälpa dig med det!Annonsering

Vi arbetar med strategiska aktivitetsplaner för att synas vid rätt tillfälle för rätt person. Annonseringen kan vara på sociala medier, på google eller andra plattformar.

”Smidigt, inlyssnande och prestigelöst är de ord som kommer till mig när jag ser tillbaka på vårt samarbete hittills. Det är en enorm höjning av kvalitén på vår webbnärvaro och med vår nya webbplats får vi en tydligare riktning som följer våra övergripande mål bättre än vad vår tidigare webbplats gjorde." 

– Daniel Wenhov, Haga Förskolor

”Jag upplevde att ni var inlyssnande, professionella och alltid fanns där. Ni var tillgängliga och lätta att få tag på, dessutom förtjänar ni en stor eloge för tålamodet med våra arbetsprocesser.” 

– Selma Koso, dv Verksamhetsansvarig Kvinnojouren Sigtuna

”Vi tycker att samarbetet med Beegleton fungerar bra. Det som känns allra tryggast i vårt samarbete är kommunikationen och lyhördheten. Vi känner att Beegleton tar till sig av det vi säger och hittar vår känsla.” 

– Jonas Erlandsson, Karaten

Vi arbetar dagligen med att hjälpa företag framåt

Hur ser det ut för ditt företag? Är ni redo att utnyttja möjligheterna som lågkonjunkturer kan erbjuda för att stärka er position och vinna marknadsandelar?


Vill du prata om ett projekt direkt? 
Hör av dig till Carl eller Marcus!Carl Netz

Byråchef 

Tel: 0768 - 87 48 68
Mail:

Marcus Törnell

Affärsutvecklare

Tel: 0735 - 39 89 96
Mail:

Hör gärna av dig!

Fyller du i formuläret så kommer någon av oss att höra av sig till dig för att höra mer om dina behov och boka in ett möte för att prata mer!