Annonsering på Google

Vi hjälper dig att bli hittad på Google

SEM – Få kunderna att hitta er via Google Ads

Vi hjälper er att skapa ett annonskonto på Google samt ställa in relevanta sökord och fraser. Tillsammans sätter vi upp mål och förväntningar för era kampanjer på Google. Vi finns med löpande, justerar och följer upp. Ni bestämmer själva budgeten och betalar bara till Google när någon klickar, ringer eller har sett din annons, beroende på vad ni vill att vi ställer in.

Vad tittar Google på?

Google vill ge sina användare en så bra upplevelse som möjligt. Därför placeras alla hemsidor i ordning efter hur väl de passar med sökta ord och fraser. 
Via Google Ads når du rätt personer vid rätt tillfälle - precis när de söker efter din tjänst.


SEM kombinerat med SEO

Ska ni vara ett av alternativen när kunder bestämmer sig gäller det att bli hittat när de söker efter just era produkter eller tjänster. Antingen hittar de er genom köpta annonsplatser - Search Engine Marketing (SEM), eller organisk sökmotoroptimering (SEO). Vi rekommenderar att ni satsar på en kombination av båda. 

Olika kampanjtyper

Beroende på vilka tjänster ditt företag erbjuder kan du välja mellan olika typer av kampanjer. För e-handel passar Google Shopping perfekt, för servicetjänster är det bra att jobba med sökord och vill ni nå ut med video är Youtube den bästa kanalen. Vi jobbar med alla typer av kampanjer på Google och kan hjälpa företag inom alla möjliga branscher. 

Vi är certifierade Google Partners

Att vara certifierade Google Partners är ett bevis på att vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna skapa och optimera framgångsrika kampanjer på Google för våra kunder. Att vara Google Partner medför en del förmåner och man får tillgång till verktyg som får företag att växa och sticka ut i branschen. Vi får bland annat tillgång till:

📖 Utbildning och insikter – vi har möjlighet att konstant utveckla och förbättra våra kunskaper inom Googles produkter och får bättre koll på branschtrender.
🛠 Åtkomst och support – vi har möjlighet att dagligen få teknisk support och andra resurser som kan hjälpa oss uppnå bättre resultat för våra kunder.
💸 Erkännande och belöningar – tillgång till tävlingar, belöningar och kampanjerbjudanden. Med kampanjerbjudanden kan vi utöka kunders annonseringsbudget med kostnadsfria krediter som tillämpas på kvalificerade konton.

Besök vår verifieringssida här och kontakta oss om du vill ha hjälp med annonsering på Google!

Vill du veta mer?

Kontakta vår projektledare Carl!