Digital analys

Följ vad besökarna gör på er hemsida med Google Analytics

Vad händer på din hemsida?

Vilka är dina besökare, var kommer de ifrån och framför allt - vad gör de på hemsidan? Se på dina besökare som personer som står och knackar på dörren till ditt företag. Vi genomför analyser för att ta reda på vad som får dessa besökare att kliva över tröskeln och kommer med eventuella förbättringsförslag. 

Hur hittar dina kunder dig?

Att veta var kunderna kommer från och hur de beter sig på hemsidan är viktigt för att kunna identifiera eventuella flaskhalsar. Med hjälp av relevant statistik kan ni justera för att få fler att hitta er och göra det ni vill att de ska göra. 

Hur kan vi hjälpa just er?

Med er strategi och era mål i fokus använder vi oss av verktyg som Google Analytics för att se vad som händer på hemsidan. I vissa fall agerar vi som rådgivare och i andra går vi in och justerar det som krävs för att uppnå ett bättre resultat. 

Enskild analys eller löpande

Antingen kontaktar ni oss för att göra en analys vid ett enskilt tillfälle för att få en bild över hur det ser ut i nuläget eller så anlitar ni oss för att hålla koll på vad som händer på er hemsida löpande. Vi kommer även med förslag på förbättringar.

Vill du veta mer?

Kontakta vår projektledare Carl!