Ta marknadsandelar genom smart marknadsföring

Lågkonjuktur är rätt tid att satsa!

Nylanseringar märks bättre

Lansering av en ny produkt eller tjänst under en ekonomisk nedgång kan få ökad uppmärksamhet och hjälpa företag att sticka ut. Då andra företag drar ner kostnader och avvaktar med sin marknadsföring.

Mindre konkurrens, större synlighet

När konkurrenter minskar sina marknadsföringsinsatser, öppnas möjligheter för företag som fortsätter eller till och med ökar sin synlighet.

Utnyttja prissänkningar för ökad exponering

Genom att dra nytta av sänkta annonseringskostnader under lågkonjunktur kan företag öka sin synlighet på olika plattformar till lägre kostnader.

Investera för framtiden

Genom att investera i marknadsföring under svåra tider positionerar sig företag för att inte bara överleva utan också växa när marknaden återhämtar sig.

Vi kan hjälpa dig på flera sätt!

Strategi

Återvänd till skrivbordet, tappa inte den röda tråden. Du som företag måste hålla dina mål och strategier i minnet för att sätta en kraftfull aktivitetsplaneringen framöver baserat på detta. Vi hjälper dig att nå dina mål!

SEO & Hemsida

Grundbulten för de flesta företag är hemsidan, det är ditt företags ansikte utåt och det är till stor fördel om den är optimerad för Google. Vi rekommenderar att man arbetar med sin SEO löpande för att hemsidan ska vara uppdaterad och relevant. 

Annonsering

Ett sett att öka sin synlighet för sin målgrupp är genom annonsering. Vi arbetar med strategiska aktivitetsplaner med våra kunder för att synas vid rätt tillfälle för rätt person. Annonseringen kan vara på exempelvis sociala medier på google eller andra plattformar där din målgrupp finns.

”Smidigt, inlyssnande och prestigelöst är de ord som kommer till mig när jag ser tillbaka på vårt samarbete hittills. Det är en enorm höjning av kvalitén på vår webbnärvaro och med vår nya webbplats får vi en tydligare riktning som följer våra övergripande mål bättre än vad vår tidigare webbplats gjorde." 

– Daniel Wenhov, Haga Förskolor

”Jag upplevde att ni var inlyssnande, professionella och alltid fanns där. Ni var tillgängliga och lätta att få tag på, dessutom förtjänar ni en stor eloge för tålamodet med våra arbetsprocesser.” 

– Selma Koso, dv Verksamhetsansvarig Kvinnojouren Sigtuna

”Vi tycker att samarbetet med Beegleton fungerar bra. Det som känns allra tryggast i vårt samarbete är kommunikationen och lyhördheten. Vi känner att Beegleton tar till sig av det vi säger och hittar vår känsla.” 

– Jonas Erlandsson, Karaten

Vi arbetar dagligen med att hjälpa företag framåt

Hur ser det ut för ditt företag? Är ni redo att utnyttja möjligheterna som lågkonjunkturer kan erbjuda för att stärka er position och vinna marknadsandelar?

Vill du kontakta en projektledare direkt? Hör av dig till oss!

Maria Östlund

Projektledare 

Tel: 0735 - 20 30 94
Mail:

Kim Söderholm Nelly

Projektledare

Tel: 0735 - 20 30 98
Mail:

Hör gärna av dig!

Fyller du i formuläret så kommer någon av oss att höra av sig till dig för att höra mer om dina behov och boka in ett möte för att prata mer!