Textproduktion

Vi fångar kärnan i ditt företag och får ut budskapet i text

Har ni svårt att uttrycka er i text?

Det kan vara svårt att själv fånga kärnan i sin egen verksamhet och uttrycka det i text så att andra förstår. Vi har lång erfarenhet av att skriva olika typer av texter. Oavsett om ni behöver nya SEO-anpassade formuleringar till hemsidan, texter till annonser, blogginlägg eller pressmeddelanden kan du lämna över arbetet i våra händer. 

Vi fyller din hemsida med text

Om ni vill ha hjälp att skriva texter till hemsidan bokar vi först ett möte där du beskriver din verksamhet. Därefter skriver vi texter som både är SEO-anpassade och väcker nyfikenhet hos målgruppen. Vi kan även uppdatera redan befintliga texter.  


Nyhetsbrev & blogginlägg

Ett bra sätt att skapa en levande hemsidan är att arbeta med blogginlägg. Nyhetsbrev är ett perfekt verktyg för att uppmärksamma er målgrupp om vad som händer på företaget. Vi skriver återkommande blogginlägg och nyhetsbrev för kunder i olika branscher. 


Marknadsföringsmaterial

Vi arbetar även med texter till olika typer av marknadsföringsmaterial, exempelvis annonser i tidningar och sociala medier, pressmeddelanden samt till broschyrer och foldrar. Om ni vill finns vi med redan från idéstadier och kommer med förslag på var och hur ni ska synas. 


Vill du veta mer?

Kontakta vår projektledare Carl!