Film & Foto

Bilder och filmer som lyfter verksamheten

Bilder och filmer anpassade efter er verksamhet

Vad vore hemsidan eller de sociala kanalerna utan tilltalande bild- och filmmaterial? Ingenting. Låt oss på Beegleton hjälpa er att fånga kärnan i er verksamhet med hjälp av bilder eller filmer, helt anpassade efter er verksamhet. Antingen kommer vi till er och fotograferar er in action eller så kommer ni på besök i vår nya foto- och filmstudio. 

Foto – porträtt & verksamhet

Oavsett om ni behöver förnya era porträttbilder, ta produktbilder eller beskrivande fotografier av er verksamhet är det bara att kontakta oss för hjälp. Vi är duktiga på att fånga känslan och kärnan i verksamheten och förmedla det på bild.


Intresseväckande filmproduktion

Med hjälp av rörligt material kan vi hjälpa er att fånga intresset hos en större målgrupp och på ett snabbt och intresseväckande sätt förklara er verksamhet. Söker ni personal eller vill annonsera en produkt, gör det med en film.  


Foto och film med drönare

Fånga din verksamhet med drönarfoto! Oavsett vad du har för typ av verksamhet hjälper vi dig med både rörligt material samt bilder. Ett annat perspektiv från nya vinklar gör det visuella materialet än mer intressant.  


Livesändningar – interagera med era kunder

Under det senaste året har vi hjälpt flera av våra kunder med att livesända event. Ett perfekt sätt att nå och interagera mer era kunder. Välkommen att kontakta oss och berätta vad ni vill så hjälper vi till att ta fram ett fungerande koncept.


Vill du veta mer?

Kontakta vår projektledare Carl!

Några av våra fotograferade kunder: