En modern digital närvaro till Karaten

HEMSIDA | SOCIALA MEDIER | DIGITAL ANNONSERING

En modern digital närvaro till Karaten

Sedan juni 2021 har vi på Beegleton haft nöjet att ha Karaten som kund hos oss. Karaten är ett modernt byggföretag som är verksamma i hela Skåne län och stora delar av Västra Götalands län. De erbjuder tjänster inom nybyggnation, montagearbeten, fastighetsservice, renovering och mycket mer. Vårt samarbete med Karaten har utvecklats och vuxit under det år vi arbetat tillsammans och idag är det jobb vi gör för dem väldigt varierat. Idag hjälper vi Karaten med innehåll till deras sociala medier och skapande av rekryteringannonser. Vi utvecklade även under våren 2022 deras nya hemsida som lanserades i mitten av maj. 

Ny hemsida

För ett par månader sen uttryckte Karaten att de upplevde en del tekniska problem med sin hemsida och efter ett möte om problemet kom vi tillsammans fram till att vi på Beegleton skulle hjälpa dem att skapa en ny, uppdaterad hemsida. De ville ha en modern hemsida med mer vågade designval än den tidigare sidan.

När vår digitala producent Viktor designade hemsidan använde han sig genomgående av asymmetri för att ge layouten en känsla av liv. Denna asymmetri gör även att hemsidan upplevs som mer rörlig och skiljer sig från den fyrkantiga design man annars ofta ser.

Precis som i all annan kommunikation strävade vi mot att visa upp Karaten som en attraktiv arbetsplats och mycket vikt lades därför på undersidan för lediga jobb. Här strävade vi efter att besökaren lätt ska få en översikt av de olika tjänster som ligger ute och inkluderade även en sökfunktion så att potentiella sökande lätt kan sortera annonserna baserat på var i Sverige tjänsten är. 

Innehållsproduktion

Varje månad publicerar vi inlägg på Karatens Instagram, Facebook och LinkedIn. Vi producerar olika typer av innehåll till de olika kanalerna och arbetar med både film, foto och grafiska element. För att se till att vi kan publicera relevant och intressant innehåll har vi kontinuerlig kontakt med Karaten om vad som händer i deras dagliga verksamhet. Vi utför även en del intervjuer med medarbetare på företaget och åker med jämna mellanrum och fotar och filmar på deras byggen och deras kontor för att samla material till inläggen vi skapar.

Vi skapar innehåll där vi presenterar medarbetare, projekt de arbetar på och annat som händer i verksamheten. Någonting Karaten värderar högt och som vi alltid har med oss när vi skapar innehåll är att visa hur de är som arbetsgivare och arbetsplats. De är ett snabbt växande företag som rekryterar nya medarbetare frekvent.

Annonsering

För att hjälpa dem med deras tillväxt skapar vi även rekryteringsannonser i både film och bildformat. När de har en ny tjänst öppen skickar de information till oss så att vi kan skapa vi annonsen och publicera den på passande sociala kanaler. Vi riktar annonserna till relevanta målgrupper och följer annonsernas resultat under tiden de är aktiva. 

Dela inlägget