WEBB

Smarta hemsidor som konverterar

Hemsidan är företagets viktigaste kommunikationskanal och navet i alla marknadsföringsaktiviteter. 

Vi bygger smarta hemsidor med tydliga call to actions där besökarna enkelt kan följa flödet och hitta all information de behöver för att välja just era produkter eller tjänster.


Google Analytics – vad gör besökarna på din hemsida?

Vi hjälper er att analysera trafiken på hemsidan med hjälp av verktyg som Google Analytics. Frågor som vilka som besöker hemsidan, var de kommer från, vad de gör på hemsidan och hur länge de stannar reds ut. 
Utifrån er strategi och uppsatta mål kommer vi med förslag på förbättringar. 


SEO – Sökmotoroptimering

När människor söker efter en produkt eller tjänst vänder sig majoriteten till Google. För att just ert företag ska vara ett av alternativen när en potentiell kund bestämmer sig gäller det att hamna högt upp i listan på sökord och fraser som är relevanta för era produkter eller tjänster. 

Förutom att se till att texterna på hemsidan är anpassade efter vad kunderna söker på hjälper vi er med andra åtgärder som gör att Google prioriterar er hemsida framför andra. Exempelvis mobilanpassning, optimering av läshastigheten och installation av SSL-certifikat.


CONTENT MARKETING


Kom igång

Kom igång

Sociala medier – låt oss ta hand om er digitala marknadsföring

De sociala kanalerna är utmärkta verktyg för att visa upp ert företag, bygga förtroende, nå ut till just er målgrupp och presentera era produkter eller tjänster. Vi hjälper företag att bygga upp den digitala närvaron på LinkedIn, Facebook, Instagram och Pinterest.

För att arbetet ska ge resultat krävs en genomtänkt strategi, tydliga mål och kontinuitet, något som kan vara svårt att hinna med. Lämna över arbetet med att skapa innehåll, planera, publicera inlägg och följa upp er närvaro i de sociala kanaler där målgruppen finns till oss. 

Vi erbjuder även utbildningar och föreläsningar i ämnet samt agerar rådgivare åt företag som vill ta hand om sina sociala kanaler själva. 


PRODUKTION

Grafisk design som fångar ögat

Grafisk design är ett återkommande inslag i allt vi gör. Här får vi utrymme att vara kreativa – kombinera färger och former för att skapa visuella uttryck som fångar ögat. 
Vi skapar allt från logotyper och grafiska profiler till visitkort, roll ups och bildekor. 


Film & foto som väcker intresse

Vi hjälper företag med bilder och filmer som lyfter fram och beskriver verksamheten till både hemsidan och de sociala kanalerna. Vi gör även livesändningar där ni kan integrera med era kunder.


Texter som lockar till läsning

Vill ni ha hjälp med att skriva texter som engagerar målgruppen står vi till er tjänst. Vi är duktiga på att beskriva verksamheten så att kunderna förstår.
Vi skriver bland annat texter till hemsidor, pressmeddelanden, artiklar och bloggar.


E-learning – föreviga din kunskap

Har du lagt tid på att förbereda dig inför en föreläsningen, passa på att spela in den och dela med dig av materialet till flera. 
Vi hjälper dig att digitalisera materialet och göra det tillgängligt online för kunder oavsett var de befinner sig. 


ANNONSERING

Annonser på sociala medier

Vi har lång erfarenhet av att skapa kampanjer på sociala medier som når ut och ger resultat. Beegleton är certifierad Facebookpartner.  


SEM – Nå ut med Google Ads

Vi hjälper företag att få bra exponering med annonser på Google. Vi följer upp, utvärderar och justerar för bästa resultat.


Tryckta annonser som syns

För vissa budskap passar de gamla hederliga tryckta medierna bäst för att nå ut. 

Vi hjälper våra kunder genom hela processen. Från att välja i vilka medier det är bäst att synas till att ta fram texter, bilder och formgivning av den färdiga annonsen. 


MARKNADSFÖRINGSSTRATEGI

Strategi & koncept

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa olika företag att ta fram marknadsföringsstrategier och koncept. Vi vet vad som krävs för att lyckas – kreativitet, uthållighet och kontinuitet.


Extern marknadsavdelning

Tack vare vår samlade kompetens i hela marknadsföringskedjan kan du anlita oss som extern marknadsavdelning. Vi tar hand om allt – planering, publicering och uppföljning. 



Kom igång