Snowfire Design Awards 2023

Varje år hålls Snowfire Design Awards, en tävling som firar vad snowfire-designers, utvecklare och marknadsförare skapar tillsammans. I år kan vi stolt meddela att två av våra kunder vunnit i varsin kategori - Användarvänlighet och Copy & innehåll


I juryn sitter experter inom webbdesign som utvärderar de olika bidragen utifrån fyra kriterier: designupplevelse, användarvänlighet, copywriting och målgruppsanpassning

enebymäklaren.se

Vi har tillsammans med vår kund Enebymäklaren, Gary Dambergs, tagit fram hans mäklarhemsida enebymaklaren.se, som kammade hem förstapriset i kategorin Användarvänlighet. Under våren 2023 tog vi fram en hemsida som sticker ut jämfört med andra mäklare och där Garys värme och personliga känsla verkligen får komma fram. Så här säger Gary själv om vinsten:

"Min vision vid framtagandet av hemsidan har varit att erbjuda mina besökare en smidig och givande upplevelse varje gång de besöker min hemsida. Genom att, tillsammans med Beegleton, fokusera på responsiv design, enkel navigering och tydlig kommunikation har jag strävat efter att göra det enkelt för mina användare att hitta det de letar efter. Stort tack till Beegleton för väl utfört samarbete."

Juryns motivering till vinsten:
"
En favorit bland alla bidrag. Stilren design med varma färger som bidrar till den personliga känslan som hela hemsidan utstrålar. Tilltalet känns riktat till mig som söker eller vill sälja bostad i området.

Enebymäklaren framstår som en proffsig och samtidigt personlig mäklartjänst som du kan lita på. Hemsidan är riktad direkt till sin målgrupp och är användarvänlig med smidig sidstruktur och stilrena bilder."

fabhr.se

FAB HR med deras hemsida fabhr.se vann förstapriset i kategorin Copy & innehåll. De har själva tagit fram texten till sin hemsida och Beegletons roll i deras hemsideprojekt har varit att flytta över allt innehåll från deras befintliga hemsida till en Snowfirehemsida, för att underlätta deras arbete med webben i framtiden. Såhär säger Louise Fältskog, VD på FAB HR om vinsten:

"Det känns såklart jättekul att ha vunnit det här priset! För oss känns det viktigt att ha en bra hemsida eftersom den fungerar som ansiktet utåt mot våra kunder. Vi vill att den ska kännas bjussig så att våra besökare kan lära sig någonting och få smarta tips. Vi har utöver texten jobbat med både färger och bilder så att de ska spegla vilka vi är.

Vi har även haft ett jättebra samarbete med er på Beegleton som vi verkligen har uppskattat. Vi har haft ett samskapande tillsammans med er där ni har kommit med viktiga åsikter under framtagandet av hemsidan."

Juryns motivering till vinsten:
"
Jag gillar hur FabHR lagt upp webben och inte minst startsidan. Här används video för att lyfta fram företagets identitet och kärnvärden.

Video är i grunden såklart superstarkt som visuellt media och i de här klippen får man känslan att de tar hand om varandra så som man vill att de tar hand om kundorganisationen. Förtroendet byggs så att säga inifrån. Färgerna är varma och typografi/copy drar åt samma håll."

Grattis till både Enebymäklaren och FAB HR till era fina priser! Och stort tack för det fina jobbet vi fått göra tillsammans med er i skapandet av dessa två hemsidor.

Se alla vinnare i tävlingen här

Dela inlägget