Fotofabriken flyttar in i Beegletons lokaler

Samarbetet mellan våra företag sträcker sig 10 år tillbaka i tiden, nu är det dags att ta nästa steg. Att Fotofabriken flyttar in i våra lokaler skapar synergieffekter som ger flera fördelar till båda företagens kunder. 


Vi har länge levererat tjänster inom webb och digital marknadsföring till kunder i Östergötland och övriga Sverige. Fotofabriken är en väletablerad aktör inom foto och film. Under 10 års tid har vi samarbetat för att kunna leverera tjänster av högsta kvalitet till våra kunder. Nu fördjupas samarbetet ytterligare genom att Fotofabriken flyttar in i våra lokaler under 2024. 
– Det är ett steg i rätt riktning. Genom att vi på ett mer effektivt sätt kan kombinera våra tjänster kan vi skapa bredare erbjudanden för våra kunder. Dessutom kommer vi få nya, trevliga kollegor, säger Carl Netz, byråchef hos oss på Beegleton. 
 
Foto- och filmuppdrag är en alltmer efterfrågad tjänst hos våra kunder.
– Hade vi inte fördjupat samarbetet hade nästa steg varit att anställa en fotograf. Vi har inte haft någon som enbart arbetat med foto och film på byrån. 

Fotofabriken kommer fortsätta erbjuda samma tjänster

Niclas Kindahl, grundare av Fotofabriken ser stora möjligheter att utveckla företaget. 
–  Vårt arbete med att fotografera barn, familjer och brudpar kommer att fortsätta som vanligt. Samarbetet med Beegleton innebär större möjlighet att hjälpa våra kunder inom fler områden, säger han och fortsätter:
–  Det ska bli kul att få fler kollegor, det är en av de roligaste delarna i att vi tog beslutet att flytta från de lokaler på Trozelligatan, där vi trivts så bra under 23 år. Vi kommer kunna hjälpas åt i det dagliga arbetet, utvecklas tillsammans och bli involverade i varandras verksamheter. Vi blir även fler som kan kläcka och utveckla idéer vi inte kommit till skott med att förverkliga. Att vi blir fler innebär också att vi kan bli vassare i spetskompetens inom våra olika områden.

Bygger ny studio samt utökar med rum för produktion

En del i utvecklingen är att vi kommer ta över delar av undervåningen där vi kommer kunna fortsätta producera kvalitetsutskrifter och även utöka det sortimentet i form av roll-ups och andra produkter.

– Vi kommer även bygga upp en ny fotostudio för båda bolagen att använda, säger Carl.

– Lokalen där studion kommer byggas upp har snedtak och en kreativ miljö. Det kommer ge oss utökade möjligheter att bygga upp olika scenarier för olika ändamål, både vid privata fotograferingar och vid företagsfotograferingar. Tillsammans kan vi även investera i ytterligare utrustning för att utveckla våra verksamheter, avslutar Niclas.

Det här är en nyhet som vi är oerhört glada över och tror kommer leda till många positiva effekter. Så glada över att ha er ombord, Fotofabriken!

Dela inlägget