Beegleton tillsätter en Advisory Board som nästa steg i tillväxtresan

Efter 13 år tar Beegleton nu nästa steg i sin tillväxtresa genom inrättandet av en Advisory Board – en rådgivande funktion till ledningen. Micke Lidman, Melker Garay och Eva Jaldeland utgör den nya konstellationen och de har alla en gedigen erfarenhet och kompetens inom företagande, ledarskap och styrelsearbete.
 
–      Nu har Beegleton kommit i det skedet att vi känner ett behov av ytterligare kompetens och erfarenhet som jag och Marcus kan ta del av för att fortsätta utveckla Beegleton, säger Carl Netz, byråchef.
 
Micke Lidman kommer agera ordförande i Beegletons Advisory Board. Han har en lång och framgångsrik karriär inom bilindustrin (”Micke på Ford” för er som minns radioreklamerna) och har även länge arbetat aktivt med styrelsearbete. Om sitt nya uppdrag säger han:
 
–      Under min kontakt med Carl och Marcus föddes idén om att ha en oberoende sammansättning av kloka människor och det känns självklart jättekul att få uppdraget att vara ordförande. För få företagare släpper in externa människor och åsikter. Jag tycker att Carl och Marcus är väldigt modiga och kloka som har tagit det här steget, det kommer hjälpa Beegleton som bolag och är en förutsättning för nästa steg i deras resa.
 
Beegletons advisory board kommer bidra med olika kompetensområden och en bred erfarenhet av företagande, vilket kommer skapa ett stort värde för företagets vidareutveckling. Melker Garay har lång erfarenhet av företagande inom flera olika branscher, nu senast inom bokförlagsvärlden, och Eva Jaldeland har under sin tid i ledande chefspositioner bland annat drivit upp Proffice i Östergötland (idag Randstad) och jobbar även aktivt med styrelsearbete.
 
–      Dessa personer är utvalda eftersom de gemensamt har ett brett spektrum av erfarenheter och kompetenser. Vi är oerhört stolta över att dessa erfarna och kompetenta personer vill vara med på Beegletons fortsatta tillväxtresa, säger Carl.

Dela inlägget