Året var 2023

Äntligen är 2024 här och vi på Beegleton har höga förväntningar på vad året kommer erbjuda. Så här på första arbetsdagen efter julledigheten så sammanfattar vår byråchef Carl året som gått och lyfter fram lite av det som skedde under 2023. 

 

"

2023 var ett år som jag kommer minnas som ett år där vi fick prata mycket om huruvida det är läge att spara in på eller utöka sin marknadsföring. Många företag har haft det tufft ekonomiskt och detta har även vi känt av. För många gick det inte längre att bara leva på gamla meriter utan det krävdes att tänka nytt och ställa om. För de företagen som haft resurserna har det varit en ypperlig chans att satsa på sin marknadsföring och synas mer i tider som varit tuffare. Det är svårt att bromsa sig ur en uppförsbacke.
 
Även fast de tuffa tiderna även känts hos oss så har det skett spännande utveckling hos oss med. Här är några saker:
 
🐝 Vi gick från att vara 7 i teamet till att vara 10. Detta har medfört att vi har en högre kapacitet vilket gör att vi kan ta oss an större kunder och hjälpa våra befintliga kunder snabbare och med ännu mer specialistkompetens.
 
✍ Under 2023 så kunde vi välkomna strax över 50 nya kunder till oss, vilket känns helt fantastiskt. Vissa kunder hjälper vi med engångsinsatser och andra med löpande strategiska insatser. Båda typerna är lika roliga.
 
💻 En av våra viktigaste tjänster vi erbjuder är att skapa hemsidor. Detta har vi hållit på med ända sedan starten 2011 och idag är vi bättre än någonsin på det. Ett bevis på att hemsidorna vi skapar är riktigt bra är att vi nu har hela 7 av våra kunders hemsidor nominerade i Snowfire Design Awards. Ta en titt på alla nominerade!
 
Något av det bästa med att driva Beegleton är att vi får följa våra kunders utveckling. Under åren har jag sett många av våra kunder gå från att vara små och nystartade till att bli framgångsrika och etablerade företag. Även flera kunder som år efter år gör världen bättre på deras sätt, både genom miljöfrågor, samhällsengagemang, hållbar utveckling eller på andra sätt. 
 
Sammanfattningsvis så kommer jag minnas 2023 som ett år där flexibilitet och framtidstro varit extra viktigt. Ett år där det krävts mycket av mig och av andra som driver företag. 2024 kommer bli ett bättre år med mycket spännande som kommer ske. Följ gärna med på resan. 

/ Carl Netz
Byråchef 
 
 
 
 
 

Dela inlägget