Broschyrer till Woodworks

Woodworks arbetar med att förädla trä genom att tillverka och sälja fritids- och Attefallshus, dörrar, fönster, träpanel och utemöbler. Bolaget är ett dotterbolag till börsnoterade Bergs Timber (BRG B).

Vi har under flera år hjälpt Woodworks marknadsavdelning med grafisk formgivning av produktblad, foldrar och kataloger. Vi har även varit med i arbetet att vidareutveckla deras grafiska profil.

När det kommer till produkter, till skillnad från tjänster, finns det oftast material som vi kan börja arbeta med; produktbilder/renderingar, specifikationer, beskrivningstexter, prislistor etc. Det innebär att vårt arbete handlar mer om att sätta samman dessa element på ett estetiskt tilltalande sätt utifrån företagets grafiska profil, än att skapa nytt innehåll.

I Woodworks fall rör det sig om ganska många olika trycksaker. Då blir det extra viktigt att hålla samman designen så det inte blir för spretigt och en grafisk manual är då väldigt bra att ha för att bestämma inom vilka ramar vi behöver hålla oss.

Behöver ni grafiskt material till ert företag?