Ny hemsida, foto, film och textarbete till Mewab

Vi har inlett ett långsiktigt och riktigt spännande samarbete med kretsloppsföretaget Mewab. Vi började med att ta fram en grafisk profil samt fotografera både personalen och verksamheten för att sedan påbörja arbetet med företagets nya hemsida


Hemsidan är publicerad och idag fungerar vi som extern marknadsavdelning till Mewab. Vi tar fram strategier, fyller hemsidan och de sociala kanalerna med innehåll, besöker verksamheten och intervjuar, filmar och fotograferar både kunder och personal samt tar fram grafiskt material vid behov. 

Per Ljungberg, operativ chef på Mewab säger så här:

Vi vill ha en ny hemsida och vi har en vision om hur den ska se ut, vad den ska innehålla samt vilken känsla vi vill att den ska förmedla. Ungefär så lät det när vi gav uppdraget till Beegleton som tidigare hjälpt vårt systerföretag Biototal med deras hemsida.
 
Resultatet överträffade våra förväntningar och vi fick vara delaktiga hela vägen. Professionella i alla delar från bilder, layout och inte minst textbearbetning i form av språk, innehåll samt typsnitt. Det har varit en relativt lång process, vilket har gett oss tid att reflektera och vända och vrida på de olika delarna på hemsidan. Vi har varit många personer inblandade i projektet både från oss och Beegleton, alla med viktig kompetens och det har också bidragit till det fina resultatet. En annan stor fördel har varit att Beegleton har drivit projektet och haft all kunskap som krävts i huset, från rena IT-kunskaper till foto och redaktionell kunskap!
 
Tusen tack, för en superfin hemsida och ett bra samarbete!” 
 
Tack Mewab för att vi får vara med på er resa! Det fina samarbetet vi har med Mewab är någonting vi verkligen uppskattar. Vi älskar projekt där alla vi som arbetar på Beegleton får bidra med våra speciella erfarenheter och kompetenser.