Koncept, hemsida och marknadsföring åt Mannam

På Västgötegatan 20 i Norrköping ligger den koreanska restaurangen Mannam som drivs av Bella. När Bella skulle starta sin verksamhet tog hon kontakt med oss för att få hjälp med att skapa varumärket och konceptet kring hennes nya verksamhet. 

Den första delen i processen handlade om att skapa en grafisk profil med logga. Mannam är koreanska och betyder möte. Det blev naturligt att använda det korenska tecknet för ordet mannam i loggan.

När den grafiska profilen var på plats kom nästa steg: att skapa menyer och bildmaterial till lokalen. Menyerna och bilderna på maten kunde vi själva skriva ut via vår storformatskrivare.
Vid lanseringen i augusti 2018 gjorde vi en omfattande lanseringskampanj i sociala medier. En kampanj som gjorde att ingen inom 2 kilometers radie från restaurangen kunde missa att den öppnats.

Vid årsskiftet 18/19 skapade vi även en hemsida: mannam.se. Sedan dess har vi även skött företagets sociala medier, där vi skapar inlägg kontinuerligt både till Facebook och Instagram.

Om du ännu inte testat Mannam rekommenderar vi det starkt. Fråga gärna Bella om hennes upplevelse av att arbeta med oss!