Lobos Vasquez Advokatbyrå

Katherine Lobos Vasquez är advokat i Norrköping och numera ägare av Lobos Vasquez Advokatbyrå. Inför uppstarten av företaget behövde hon får hjälp att ta fram en ny logotyp samt starta upp en hemsida

Vi började med att i ett tidigt stadium sätta färgerna som skulle genomsyra både loggan och hemsidan. En mustig grön samt en lyxig guldfärg. För att förstärka den professionella känslan valde vi även att skapa ett emblem, som samtidigt ger en hög igenkänningsfaktor och som också kan stå för sig själv i passande sammanhang.

Hemsidan skulle vara enkel, välkomnande och proffsig. Färgerna har fått en tydlig plats, även det utstickande typsnittet som valdes till logotypen. Det här projektet har varit riktigt roligt, och extra kul är det att Katherine blev väldigt nöjd med resultatet. Hon säger såhär om vårt samarbete:

"Samarbetet med er har varit det bästa med uppstarten av mitt nya bolag! I all den stress jag haft de senaste månaderna har kontakterna med er varit det mest rogivande och spännande tack vare ert fina bemötande och hårda arbete. Ni skapade en hemsida som gjorde mig så stolt över det jag åstadkommit! Tack!!"