Ny hemsida med nya texter till Especto

När företaget Especto kom till oss hade de en hemsida som inte fungerade så bra rent tekniskt. Målet med den nya hemsidan var utöver ett funktionellt lyft att den skulle få en mer genomtänkt och tilldragande webbdesign som lockar besökare. Vi fick i och med detta även uppgiften att skapa genomarbetade texter till hemsidan samt ta nya snygga bilder


Vi ville skapa en hemsida som stack ut från andra revisionsbyråer. Vi fick tillgång till många bra bilder och Especto hade en snygg grafisk profil som vi kunde förädla och skapa någonting nytt av. En viktig detalj var företagets podcast som skulle få en central plats på hemsidan, vilket vi skapade ett lättillgängligt flöde för.

Det viktigaste i textarbetet var att få fram budskapet att Especto är proffs inom revision och redovisning och skickliga på det de gör. Två andra viktiga budskap vi jobbade med var hur de är en attraktiv arbetsplats för eventuella jobbsökande samt företagets värdeord och vad de står för. 

Vi är väldigt stolta och tacksamma över ett roligt samarbete, tack för att vi fick vara en del av er företagsutveckling!