Ny hemsida till Enebymäklaren

Personligt, lokalt och ett hållbart arbetssätt – det är Enebymäklaren värdegrunder och riktningen när vi skapade hans hemsidan enebymaklaren.se. Gary Dambergs är en mäklare från Norrköping som kontaktade oss då han var i startgroparna av sin nya mäklarfirma. Han behövde en hemsida som skulle representera hans verksamhet och filosofi på ett bra sätt.

En unik mäklarsida

Under våren fick vi i uppdrag att skapa en ny hemsida till Enebymäklaren. Gary hade en grafisk profil och en tydlig idé hur han ville att sitt företag skulle presenteras, hemsidan skulle spegla hans värdeord personligt, lokalt och ett mer hållbart arbetssätt. Han ville att sidan skulle vara stilren men inte steril utan varm och personlig med färginslag baserat på den grafiska profilen. Tillsammans ville vi skapa något unikt som sticker ut bland andra mäklarsidor.

Eget bildmaterial

I samband med den nya hemsidan hade vi också en fotografering där vi tog egna bilder i hemmamiljö med fokus på personer och familj. Genom att välja egna bilder framför bildbanksbilder kunde vi stärka den personliga känslan på sidan och skapa mer igenkänning för besökarna.

Koppling till Vitec

Något som varit unikt för det här projektet är att vi har kopplat samman Snowfirehemsidan med mäklarverktyget Vitec. En ny utmaning för oss som inneburit att Gary nu har en automatiserad överföring från Vitec till sin hemsida. Vitec är ett välanvänt mäklarverktyg, en så kallad vertical software, som gör att bland annat mäklare enklare kan administrera sina bostadsförsäljningar. 

Fortsatt samarbete

Framöver ska vi hjälpa Gary i uppstarten av hans sociala medier och annonsering. Det känns verkligen kul att fortsätta ett samarbete som fungerat så bra där både vi och kunden blivit väldigt nöjda med resultatet! Vi landande i en hemsida som matchade Garys förväntningar och som vi verkligen känner oss stolta över. Det har dessutom varit ett utvecklande projekt där vi fått använda alla våra kompetenser på olika sätt och tillsammans komma på nya lösningar. Den bästa typen av projekt, helt enkelt!