Hemsida och blogginlägg till Elektromontage

Elektromontage är ett elteknikföretag beläget i vår grannkommun Söderköping. De hörde av sig till oss för att de ville ha hjälp med skapandet av deras nya hemsida. Elektromontage är ett företag som jobbar med en nära kundkontakt och besitter en hög kompetens genom deras tjänster och produkter. Vårt mål var att få deras nya hemsida att spegla just detta!

När vi jobbar med uppstart av nya hemsidor är vi måna om att ha en kontinuerlig kontakt med kunden, för att resultatet ska bli så nära deras önskemål som möjligt. Så även i detta fall, där vi under hela processen tagit input och samtidigt kommit med egna idéer och förslag kring utformningen av hemsidan. Sidan finns på två språk, både svenska och engelska.

Hemsidan är byggd i Snowfire vilket gör det enkelt för företaget själva att göra ändringar och uppdatera sidan med innehåll. Vi blev väldigt nöjda med resultatet av det här projektet, kolla in Elektromontages hemsida här!

Idag skriver vi SEO-anpassade blogginlägg för att locka in flera besökare och hålla Elektromontage hemsida levande. Med hjälp av en samarbetspartner översätter vi texterna och delar dem på Elektromontage engelska hemsida. Vi delar även inlägg och annonserarFacebook och LinkedIn.