Hemsida & annonsering till Bron Salonger

Vi är glada att presentera vårt projekt med Bron Salonger. De hyr ut festlokalen på övervåningen av Harrys i Norrköping, som också är de som står bakom Bron Salonger. Projektet har varit i gång sedan början av året och syftet med uppdraget har varit att öka deras synlighet och attrahera fler besökare och potentiella kunder.

Hemsidan de hade innan var temporär och användes för att det skulle finnas en hemsida med information tills den ”riktiga” var färdig. Vi hade sedan innan jobbat en del med Harrys marknadsföring, bland annat genom annonsering i deras sociala medier. Vi hade bland annat skapat en lyckad julbordskampanj förra hösten. Bron sökte en långsiktig partner inom marknadsföring så det blev naturligt att vi hjälpte dem framåt. I detta utvecklade samarbete hjälper vi Bron Salonger med annonsering på Google och har under våren tagit fram en ny hemsida. Annonserna sattes i gång i mitten av februari med en konverteringsgraden på 4,6, vilket anses vara ett bra resultat. Detta betyder att 4,6% av de som sett annonserna har hört av sig till Bron Salonger med syfte att boka lokalen.

Viktor skapade den nya hemsidan i Snowfire Magnet, som är det verktyg vi använder för hemsidor. Tillsammans med vår digitala annonsör Mi gick de igenom innehållet på den gamla hemsidan, optimerade det och lade in det på den nya hemsidan. De skapade även tydliga kontaktformulär för att öka användarvänligheten och locka till fler bokningar av Brons festlokal. Bron önskade även en 3D-planlösning av sin festlokal för att besökarna skulle få en tydlig bild av lokalen som finns tillgänglig att hyra. Sagt och gjort skapade vi en sådan modell som tydligt visar upp festlokalen. Vi sköter idag underhållet av hemsidan.

Ägaren Johan Doverhjelm säger såhär om vårt arbete tillsammans: