Ny hemsida, textarbete samt bild- och filmproduktion till Bepart

Under hösten 2021 kom företaget Bepart till oss med uppdraget att designa och skapa en ny hemsida. Vi skulle skapa en hemsida som genererade kunder och fick besökarna att skicka in offertförfrågningar. I nuläget jobbar vi med ytterligare utveckling av hemsidan samtidigt som Bepart sköter en del själva.


Uppdraget vi fick gick ut på att skapa en hemsida där besökarna stannar kvar. Vår digitala designer Viktor designade och skapade hemsidan där vi byggde upp en produktkatalog med syfte att ge besökarna all möjlig information kring produkterna.

Under hela projektet har vi jobbat nära Bepart för att riktigt lära känna företaget och dess kärna, vilket gav oss större möjligheter för ett riktigt bra slutresultat.

– Vi åkte ner till dem och fotade och skapade drönarfilmer. Där tyckte vi att det var viktigt att proffsiga bilder skapades, säger Carl, projektledare på Beegleton.

Ytterligare en del av uppdraget bestod av att skapa alla texter till hemsidan. Vi fick ganska fria tyglar och valde att i texterna belysa att Bepart är ett personligt företag och att de erbjuder så mycket mer än bara deras produkter. De är personliga, kunniga, har sin egen verkstad och de känner till branschen de befinner sig i väl. Målet med de texter som skapades var att lyfta fram företagets stora erfarenhet och kompetens. 

Tack Bepart för det här fina samarbetet!