VANLIGA FRÅGOR

Vad har ni för leveranstid på hemsidor?

Det beror på sidans omfattning och allmänt orderläge, men de flesta hemsidesprojekten brukar ta mellan 3-4 veckor från startdatum.

Är det lätt att sköta hemsidan själv?

Absolut! Vi arbetar med plattformen Snowfire, där en av huvudanledningarna är att systemet är enkelt för dig som kund att använda (och för oss också för den delen). 

Är det svårt att ändra på hemsidan kommer man dra sig för att uppdatera den - och då sitter man snart där med en hemsida som är mer inaktuell än aktuell, och det vill vi inte.

Vad kostar en hemsida?

En kvalificerad fråga som dock är svår att ge ett rakt svar på. Saker som spelar in i prissättningen är:

  • Hur stor/liten hemsida det gäller
  • Om material från befintlig hemsida ska flyttas över
  • Om vi ska skriva texter, fota/filma
  • Hur avancerad designen ska vara
  • Om det finns någon grafisk profil att förhålla sig till

Fyll gärna i formuläret här så återkommer vi med en offert!

Är hemsidan mobilanpassad?

Självfallet är våra hemsidor responsiva så de ser bra ut även i mobiler och surfplattor.

Hur vet jag vad besökarna gör på min hemsida?

Med er strategi och era mål i fokus använder vi oss av verktyg som Google Analytics för att se vad som händer på hemsidan. Med hjälp av relevant statistik kan ni justera för att få fler att hitta er och göra det ni vill att de ska göra. I vissa fall agerar vi som rådgivare och i andra går vi in och justerar det som krävs för att uppnå ett bättre resultat.
Läs mer om hur vi arbetar med digital analys här!

Vilka kanaler jobbar ni med på sociala medier?

Vi hjälper våra kunder i de vanligaste plattformarna, vilket inkluderar både Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, Pinterest, TikTok och Snapchat. Saknar du någon kanal i den listan? Hör av dig så kan vi ta fram en lösning som passar dig!

På vilket sätt kan ni hjälpa mig med mina sociala medier?

Vi kan utarbeta en strategi, agera rådgivare eller ta hand om allt som har med de sociala kanalerna att göra. Vi kan även komma till ditt företag och hålla en utbildning om hur ni kan ta hand om era sociala kanaler på bästa sätt.

Behöver ni hjälp med annonsering i sociala medier? Inga problem! Läs mer om hur vi jobbar med det här.

Vad är en grafisk profil och varför är det viktigt?

En grafisk profil beskriver företagets visuella identitet och består av riktlinjer för t.ex. typsnitt, färger, bildspråk och grafiska symboler och är en viktig manual för att ditt företag ska få ett enhetligt utseende. Den gör det även lättare för alla anställda samt samarbetspartners att använda verksamhetens visuella element på rätt sätt.

Jag har precis startat företag och behöver hjälp med det grafiska utseendet. Vad gör jag?

Vi hjälper både nystartade och etablerade företag med allt från att ta fram en logga och grafisk profil till att skapa visitkort och roll ups. Oavsett hur lite eller mycket hjälp du behöver till ditt nya företag finns vi där det behövs.
Vi jobbar med grafisk design både i tryckt och digital form, läs mer och kontakta oss här!

Hur kan jag få hjälp med snygga bilder och intresseväckande filmer?

Oavsett om ni behöver förnya era porträttbilder, ta produktbilder eller beskrivande fotografier av ert företag så hjälper vi er att fånga kärnan i er verksamhet. Antingen kommer vi till er och fotograferar och filmar er in action eller så kommer ni på besök i vår foto- och filmstudio. Vi kan även skapa både bild och film med vår drönare - ett annat perspektiv från nya vinklar gör det allt än mer intressant.
Läs mer om hur vi jobbar med foto och film här!

Jag behöver hjälp att beskriva mitt företag i text. Hur gör jag?

Vi har lång erfarenhet av att skriva olika typer av texter. Oavsett om ni behöver nya SEO-anpassade formuleringar till hemsidan, texter till annonser, blogginlägg eller pressmeddelanden kan du lämna över arbetet i våra händer. Läs mer om hur vi arbetar med textproduktion här!

Hur når jag ut med min utbildning på bästa sätt?

Vi hjälper dig att digitalisera din utbildning så att du sedan kan göra den tillgänglig online och låta kunder över hela landet, eller världen, ta del av den. E-learning är ett av våra mest snabbväxande affärsområden och vi kan både hjälpa till att "konvertera" en existerande utbildning och vara med och producera en ny från scratch.
Läs mer om hur vi jobbar med e-learning här! 

Jag vill nå ut med mitt budskap på sociala medier. Hur gör jag? 

Vi är experter på hur annonseringsverktygen för de sociala medierna fungerar och ser till att du får ut så mycket som möjligt för varje spenderad annonskrona. Antingen skapar vi dina kampanjer eller så ser vi till att du får extra spridning på redan publicerade inlägg. Läs mer om annonsering på sociala medier här!

Hur kan min hemsida bli mer synlig på Google?

Vi får dig att synas via Google Ads. Vi hjälper dig att skapa ett annonskonto på Google samt ställer in relevanta sökord och fraser. Tillsammans sätter vi upp mål och förväntningar för era kampanjer på Google och finns med löpande, justerar och följer upp. Vi rekommenderar dock alltid en kombination av annonsering (SEM) och organisk sökmotoroptimering (SEO).

Jag är nystartad och behöver hjälp att sätta upp en bra strategi. Hur ska jag tänka?

För att kunderna ska känna igen ert varumärke när de nås av era kampanjer i de olika kanalerna måste ni först ta fram ett koncept. Vad ska kunderna känna när de kommer i kontakt med ert företag? Hur ska ni formulera ert erbjudande?

När ni formulerat vilka kärnvärden ert företag står för hjälper vi er att ta fram en strategi för hur ni ska uppnå era mål. Vi tar ett helhetsgrepp om ert varumärke och tittar på allt från tonalitet i texter till hur vi kan skapa en visuell identitet som bygger på igenkänningsfaktor. Läs mer och kontakta oss här! 

Vi har ingen intern marknadsavdelning men behöver hjälp med löpande marknadsföring. Hur kan ni hjälpa till?

Du kan se oss som din egen marknadsavdelning - fast externt. Vi kan hjälpa till med allt från att ta hand om support och ändringar på hemsidan, grafisk produktion och arbete med kommunikation till annonsering i sociala medier samt administration av Google Ads-konto. Använd oss där det behövs helt enkelt! Läs mer och hör av dig här.

Saknade du din fråga och svar här?