E-learning

Föreviga dina kunskaper - smart och kostnadseffektivt!

Därför ska du satsa på e-learning

Det tar många timmar av förberedelser, föreläsningar och justeringar innan en utbildning blir riktigt bra. Varför inte se till att fler få ta del av materialet? 

Vi hjälper dig att digitalisera din utbildning. Sen kan du göra den tillgänglig online och låta kunder över hela landet, eller världen, ta del av den.

Ofta finns allt material dokumenterat i en PowerPoint. Kompletterar vi med videoklipp och exempelvis några avstämningsquiz är saken klar. 

Internutbildningar

Är personalen utspridd på är det svårt att få till en utbildningsdag - då passar en onlineutbildning perfekt. Då kan de själva hitta tid att genomföra den. Du kan se i administrationsgränssnittet vilka som är klara och vilka som behöver påminnas.
Både smart och kostnadseffektivt!


Passiva intäkter

En positiv aspekt med onlinekurser är att de kan generera passiva intäkter. Visst kan man behöva marknadsföra utbildningen, men med lite planering kan man skapa sig ett "självspelande piano". Beroende på innehållet kan det räcka med en årlig revision av materialet.


Vi förvaltar din kunskap

E-learning är ett av våra mest snabbväxande affärsområden. Vi kan både hjälpa till att "konvertera" en existerande utbildning och vara med och producera en ny från scratch. Beroende på typ av utbildning har vi olika plattformar och upplägg som vi rekommenderar för bästa resultat.


Vill du veta mer?

Kontakta Marcus!