Vita Hästen och Beegleton inleder ett långsiktigt samarbete kring marknadsföring

25 februari, 2022

Beegleton har fått förtroendet att bli Vita Hästens officiella mediabyråpartner
– Det känns kul att få vara med och stötta det lokala hockeylaget med det vi är bra på, säger Carl Netz, projektledare på Beegleton.

 

Vi är glada över att ha inlett ett långsiktigt och strategiskt samarbete med Vita Hästen. Projektet är i en uppstartsfas och tanken är att vi ska arbeta med grafisk produktion, rådgivning, kommunikation och marknadsföring, bland annat via Vita Hästens sociala medier.

– Vi är oerhört glada att vi nått fram till ett samarbete och partnerskap med Beegleton. Att få professionell hjälp och vägledning i arbetet kring sociala medier och det grafiska är mycket betydelsefullt och kommer ta oss framåt. Vi ser fram emot att sätta oss ned efter säsongen och gemensamt lägga planen framåt, säger Fredrik Nilsson, Marknad och försäljning, Vita Hästen.

Redan nu har vi smygstartat arbetet med att ta fram mallar för hur Vita Hästen ska presentera nästa match och matchresultat på sociala medier.

– Det känns som en spännande utmaning att få vara Vita Hästens officiella mediabyrå. Att få arbeta med ett varumärke som engagerar så många människor lokalt är riktigt roligt, säger Carl Netz.

Hör av dig om du behöver hjälp med din marknadsföring till ditt företag!