TEAMET VÄXER – SARAH LYPPERT ÄR VÅR NYA SPECIALIST PÅ MARKNADSFÖRING

25 mars, 2021

För oss på Beegleton är det viktigt att hela tiden höja kompetensen i vårt företag, både genom utbildning och rekrytering. Därför är det extra roliga att välkomna vår nya digitala marknadsföringsspecialist – Sarah Lyppert.

Vi blir ett allt mer komplett team. Nu när Sarah Lyppert började arbeta hos oss stärker vi upp vår kompetens inom digital marknadsföring. Hon kommer att arbeta med annonsering för våra kunder, både på Google, Facebook, LinkedIn, Instagram och Pinterest.
– Jag ska arbeta med allt som har med digitala annonser att göra, både själva annonseringen och optimera de kampanjer vi kör.

Sarah kommer närmast från Google, där hon arbetat med olika delar inom Google Ads. Bland annat har hon hjälp företag att nå fler kunder genom att skapa optimerade annonser.
– Jag har gjort oerhört många annonser, skrattar hon. I grund och botten har jag jobbat med att utvärdera och använda data för att optimera annonser via Google Ads. Då jag har jobbat på många olika projekt inom Google Ads har jag skapat en övergripande förståelse för hur en lönsam och effektiv annons ser ut.


Andra sidan av Google

Nu ser Sarah fram emot att få arbeta med andra sidan av Google och lära känna företagen som annonserar bättre.
– Det ska bli kul att få arbeta med Google från "andra sidan". Att få hjälpa specifika företag att öka synligheten.
Hon har koll på tankesättet och vet vad som är en bra annons enligt Google.
– Nu kommer jag även få följa annonserna och optimera för bästa resultat. Det kunde jag inte göra förut.


Fördelar med en mindre byrå

Att Sarah valde att söka sig till oss på Beegleton beror på att hon ville arbeta på en mindre byrå.
– Att arbeta på ett större företag kan bli enformigt. Man har sin titel och växer inom sitt område. Jag ser fram emot att få arbeta tätt ihop med er andra och lära mig mer om era områden, som att skapa hemsidor och grafisk design.
Trots att Sarah bara arbetat hos oss några dagar känns det redan som om hon är en naturlig del av vårt gäng.
– Gänget på Beegleton är härligt och alla är lätta att ha att göra med. Det ska bli riktigt roligt att få utvecklas inom min roll som digital marknadsföringsspecialist och få lära mig ännu mer om SEO, SEM och sociala medier.