NYTT KONTOR GER OSS MÖJLGHET ATT VÄXA

10 augusti, 2021

Under sommaren gick flytten till vårt nya kontor, vindsvåningen i huset Stallet på Slottsgatan 105 i Norrköping. Förutom att vi numera har egna lokaler att växa i har vi inrett en film- och fotostudio som ger oss nya möjligheter att producera kvalitativt innehåll till våra kunder.

Efter ett gediget sökande i våras hittade vi äntligen en vindsvåning som passar perfekt till vår verksamhet. Den charmiga lokalen med tegelväggar, snedtak och synliga takbjälkar i trä får kreativiteten att flöda.
– Våra nya lokaler ger oss även möjlighet att utöka vår verksamhet, till exempel att kunna producera innehåll i vår egen film- och fotostudio, säger Carl Netz, en av grundarna till företaget.
 
Stallet, som huset heter ligger mittemot Östgötateatern i Norrköping.
– Från att ha arbetat hemifrån under ett och ett halvt år känns det fantastiskt att bara få vara med kollegorna på plats om dagarna.

Trots pandemin har vi haft glädjen att välkomna två nya medarbetare under det senaste året. Sarah Lyppert, digital marknadsföringsspecialist och Viktor Linder, digital producent. 
– Tanken är att vi ska växa och bli några fler, i de här lokalerna kommer vi kunna arbeta och växa under lång tid framöver.

Har du vägarna förbi är du varmt välkommen in på en kopp kaffe!