NYFÖRETAGARHJÄLPEN - KLART VI STÄLLER UPP!

20 april, 2020

Under de senaste sex åren har vi tillsammans med olika myndigheter och företag åkt på bussturné land och rike runt under vecka 17, på initiativ av NyföretagarCentrum. Detta för att stötta och hjälpa människor med företagstankar att våga ta steget, för att svara på de frågor som uppkommer hos nyblivna företagare och för att ge dem som driver enmansföretag ett sammanhang.
I år är omständigheterna annorlunda - så även vecka 17. I stället för bussturné har NyföretagarCentrum lanserat sidan Nyföretagarhjälpen. Och självklar ställer vi på Beegleton upp!
 
För att stötta landets småföretagare under Coronakrisen har NyföretagarCentrum lanserat Nyföretagarhjälpen - en digital plattform där det under hela veckan kommer att ske en rad olika aktiviteter: bland annat olika slags informativa webinarier och livesändningar på Facebook. Initiativet riktar sig till småföretagare som drivit företag i upp till tre år. 


Hela Sveriges nyföretagarvecka 

Under de senaste 15 åren har NyföretagarCentrum åkt på turné under vecka 17 för att anordna popup-mässor runt om i landet med syfte att stötta nyföretagare på sin resa mot eget företag. Vi på Beegleton har varit med under de senaste sex åren för att bidra med vår kunskap om hur man skapar smarta hemsidor och hur man med små medel lyckas med sin marknadsföring på Google och sociala medier.
 
När vi fick frågan om att hjälpa till att ta fram Nyföretagarhjälpens hemsida var det självklart att tacka ja. I år är det viktigare än någonsin att stötta nyföretagare. 4 av 5 jobb skapas i de små företagen och just nu är det många som kämpar hårdare än någonsin för att överleva.
 
Förutom webinarier och livesändningar kan nyföretagare ta del av olika erbjudanden, hjälp att skriva affärsplan samt möjlighet att boka kostnadsfri rådgivning.

Under veckan kommer vi även att hålla ett webinarium - håll utkik för att inte missa det!