Vår digitala marknadsförare Mi

23 februari, 2022

I slutet av 2021 blev det klart att stjärnan Mi Enlund skulle börja jobba hos oss på Beegleton. Mi har rollen som digital marknadsförare vilket innebär att hon hjälper våra kunder med allt som rör annonsering och innehållsproduktion på Google
och sociala medier.


Hennes första kliv in i den här branschen var utbildningen Digital marknadskommunikation på affärshögskolan i Linköping. Inom sin utbildning fick hon chansen att sätta sina kunskaper på prov under sin praktik på bland annat Louis de Geer, där huvudfokus  redan då var innehållsproduktion. Hon förklarar att hennes utbildning var väldigt bred och att de fick jobba med olika kundcase vilket gav henne chansen att verkligen testa det hon hade lärt sig.

Mis väg till oss på Beegleton startade med att en bekant tipsat henne om oss som hade en annons för en ledig tjänst ute. Efter att ha läst om företaget och pratat med Carl och Marcus kände hon att tjänsten var rätt för henne. Det hon gillar med både företaget och sin tjänst är att vi jobbar med många olika kunder inom många olika branscher, vilket leder till att ingen dag är den andra lik.

– Med så många olika uppdrag blir det stor variation och inte så enformigt, vilket jag verkligen värdesätter.

Någonting annat som hon gillar med sin arbetsplats är intimiteten på byrån. Risken på stora företag är att man blir anonym, ett kugghjul i maskineriet, men här på Beegleton känner hon verkligen att alla samarbetar och hjälper varandra.

Trots att Mi är ganska ny hos oss har hon kommit in i teamet snabbt och fått en självklar plats på företaget. Vi är väldigt glada att ha henne här!