Vår innehållsproducent Matilda

15 september, 2022

Beegleton växer – välkommen till teamet Matilda!

Hösten började fantastiskt, då teamet förstärktes med en ny innehållsproducent – Matilda Greén. Men helt ny är hon inte. Under sin sista termin på utbildningen Kommunikation och PR praktiserade hon på Beegleton och var en uppskattad kollega. 
– Jag gillar att mitt jobb är så brett och innefattar så mycket. Just nu klipper jag mycket film, skriver texter och arbetar med sociala medier. 

När Matilda Greén började arbeta som innehållsproducent hos oss i september kändes hon redan som en i gänget då hon praktiserat hos oss under hela våren.
– Kommunikation och PR är en bred utbildning, jag läste allt från grafisk design till journalistik och PR.  Jag har alltid gillat kreativt arbete. Skriva texter, grafisk design och klippa film är precis det jag får göra på Beegleton.

Hon ville arbeta på en byrå och fastnade för Beegleton eftersom vi arbetar med så många olika saker.
– Jag blev inkastad direkt och fick börja att ta fram en grafisk profil. Alla har varit så hjälpsamma och jag har aldrig känt att det är jobbigt att fråga om hjälp eller inspiration. Det är skönt.

Det viktigaste hon lärde sig under praktiken var att första utkastet inte behöver vara perfekt.
– Jag har lärt mig att konstruktiv kritik från kollegor är värdefullt. Att ta fram en grafisk profil, skriva en text eller klippa en film är en kreativ process och det är bra med input från andra.

Matilda tvekade inte en sekund när hon blev erbjuden jobb efter praktiken.
– Jag trivdes bra och kände att jag hade hittat rätt. Därför hoppades jag på att få ett erbjudande om en tjänst. Jag känner mig mer självsäker efter praktiken och har snabbt blivit en del av företaget. Att jobba som innehållsproducent innefattar så många olika saker och det är svinkul!

Ingen är gladare än vi att Matilda är en del av vårt team! Varmt välkommen till gänget!