Kim Söderholm Nelly börjar som projektledare

24 januari, 2023

Nu förstärker vi vår kompetens med en topprekrytering av Kim Söderholm Nelly. Hon började vid årsskiftet som projektledare hos oss och har en gedigen karriär inom marknadsföring och affärsutveckling bakom sig. Kim är en riktig idéspruta och kommer ansvara för och utveckla flera av våra projekt framöver.

 
I sin roll som projektledare ansvarar Kim för flera av våra kunder och pågående projekt. Hon fokuserar bland annat på strategi, aktivitetsplaner och andra marknadsföringsinsatser men jobbar även en del med innehållsproduktion av olika slag. Innan arbetade hon som marknadsansvarig på ett säljbolag inriktat på högförädlade träprodukter. Utöver det har hon bland annat jobbat med affärsutveckling, PR och annonsering. 
 
- Första gången jag kom i kontakt med Beegleton var det för att anlitade dem för produktion av material. På den vägen lärde jag känna företaget och kulturen. Det är en prestigelös och positiv miljö med trevliga kollegor, vilket är oerhört viktigt för mig. När det kom på tal att de sökte en projektledarroll var timingen perfekt för både mig, Carl och Marcus.
 
Kims största styrkor är att hon har en bred erfarenhet av kundresor i olika branscher och för olika produkter samt förmågan att på ett snabbt sätt se vägen fram för ett företag. Hon har jobbat med helhetsgrepp inom marknadsföringsaktiviteter tidigare och har dessutom varit en del av många olika typer av branscher, något som hon verkligen kan dra nytta av nu här hos oss. 
 
- Det jag mest ser fram emot är att få jobba med variationen av olika typer av företag. I min projektledarroll får jag dessutom fokusera på det jag tycker är roligast och är bäst på, att se utvecklingspotential och komma på nya idéer. Det är alltid spännande att få bredda sina kunskaper och att tillsammans med mina nya kollegor få utvecklas. 
 
Kim är ett perfekt tillskott till vårt team där hon inte bara tillför en bred kompetens, nya infallsvinklar samt nytänkande idéer utan även kommer in som en frisk fläkt och bidrar till den härliga stämningen vi har på Beegleton-kontoret. Fantastiskt att ha dig ombord Kim!