HUR VI JOBBAR MED SOCIALA MEDIER

12 juli, 2019

Vi upplever att många företag vill vara mer aktiva på sociala medier, men inte riktigt hittar tiden för det. Det är mycket annat som prioriteras före Facebook, Instagram och LinkedIn vilket också är helt förståeligt. Genom att ta hjälp av oss kan du istället fokusera på det som du är bra på - att driva ditt företag!


Extern marknadsavdelning

Vi fungerar ofta som en extern marknadsavdelning åt våra kunder, där vi först och främst börjar med ett möte för att bestämma hur innehållsplanen ska se ut för era sociala kanaler. Vi går igenom målgrupp, mål och visioner, vilka typ av inlägg som ska publiceras samt under vilken frekvens. Sedan kan vi antingen hjälpa er igång med ett par inlägg om ni känner att ni vill sköta kanalerna själva, eller så lämnar ni över ansvaret till oss och vi publicerar inlägg kontinuerligt efter det som vi har bestämt. Många gånger förbereder och publicerar vi inlägg med hjälp av input och önskemål från våra kunder - det är ju trots allt ni som kan ert företag bäst.


Varför är det viktigt att vara aktiv?

Det finns flera anledningar till att vara aktiv på sociala medier. En kan t.ex. vara att öka medvetenheten om företaget, att driva trafik till hemsidan, att inspirera eller att det ska generera till ökad försäljning av era produkter. Vi följer hela tiden upp inläggen med statistik, för att se till att inläggen ger de resultat som vi vill att de ska göra. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att synas i sociala medier!