HUR VI BYGGER HEMSIDOR

12 november, 2019

Er hemsida är företagets framsida. När en möjlig kund, medarbetare eller samarbetspartner vill komma i kontakt med er är det oftast hemsidan som de först besöker. Hemsidan måste därför representera er som företag, innehålla kontaktuppgifter och vara enkel att orientera sig på. Att skapa en sådan hemsida är ibland enklare sagt än gjort, framförallt om man ofta vill uppdatera den och vill kunna göra det själv. På Beegleton är detta något vi jobbar med varje dag – vi skapar smarta hemsidor som hjälper företag att växa!


Snowfire, det logiska verktyget

När vi skapar hemsidor arbetar vi nästan uteslutande i det svenskutvecklade verktyget Snowfire. Fördelen med detta verktyg är trefaldig; enkelt, kostnadseffektivt och driftsäkert.
 
Snowfire är ett logiskt och smidigt verktyg att jobba i, både för oss som byrå och för dig som kund. När vi är färdiga med vårt arbete håller vi en genomgång med dig så att du själv ska kunna göra ändringar och uppdateringar när hemsidan väl är publicerad – även om vi mer än gärna hjälper till.

Smidigheten i Snowfire gör att arbetet från vår sida går snabbt, snabbare än om vi skulle bygga hemsidor i ett annat verktyg. Du slipper dessutom startavgifter och bindningstid.
 
Och till sist, så länge hemsidan ligger hos Snowfire tar de ansvar för tekniken och ser till att systemet är uppdaterat och utvecklas enligt de senaste standarderna. Det betyder att du själv aldrig mer kommer att behöva lägga arbetstid på att försöka lösa problem på hemsidan istället för att utföra ditt jobb.

Bra va?! Vi tycker att Snowfire och detta sätt att arbeta med hemsidor är det absolut bästa!