Vår digitala producent Elin

22 april, 2022

Elin var det första tillskottet till Beegleton utöver grundarna Carl och Marcus och har idag rollen som digital producent. Hennes roll är väldigt bred vilket gör att hon får möjligheten att arbeta med blandade uppgifter och ha ett finger med i många olika delar av de projekt hon är en del av. Hennes arbetsuppgifter består bland annat av webbarbete, olika former av grafisk design, sociala medier och produktion av både film och foto.


Innan hon hittade Beegleton läste hon på Medieentreprenörprogrammet i Kalmar, där hon också kom i kontakt med Carl och Marcus för första gången genom att hon gjorde sin praktik på deras företag. En tid efter examen blev hon sedan fast anställd. Det som gjorde att hon valde att söka praktikplats just här var uppfattningen av att det var en vänlig och familjär arbetsmiljö beståendes av ett litet team. Hon lockades av variationen då hon strävade efter att få testa så många olika saker som möjligt, lära sig om flera olika yrkesroller och få en vardag med variation under sin praktikperiod. Det är även det som Elin gillar bäst med den rollen hon har idag.

– Jag gillar att min arbetsroll är så bred, jag trivs verkligen med variationen. Sedan gillar jag att vi alla som jobbar här kan så mycket olika saker, det gör att vi kan hjälpa och stötta varandra. Carl och Marcus har verkligen fått ihop ett bra team!

Idag har Elin den kanske minst nischade rollen på byrån och hjälper våra kunder med allt från att designa en ny hemsida och skapa inlägg till sociala medier till att ta fram broschyrer eller en ny logotyp, fota verksamhetsbilder och klippa annonsfilmer. En lite allt i allo helt enkelt!

Tack Elin för att du är en del av Beegleton!