En nyanställning med kundfokus

18 oktober, 2022

David Farman kliver in som kundansvarig

Året fortsätter att bjuda på spännande nyheter här på kontoret! Sen början av sommaren har vi på Beegleton haft äran att ha David Farman som en del av vårt team. David har hos oss rollen som kundansvarig.


– Det jag gör om dagarna är att skapa relationer med potentiella uppdragsgivare. Förutom det stärker jag också kontakten med våra befintliga kunder.
 
David är ingen främling på Beegleton utan har känt teamet under en längre tid innan sin anställning. Precis som många av oss andra i teamet fastnade han för den familjära känslan och den härliga stämningen vi har här.
 
– När jag blev erbjuden jobbet var det självklart att jag skulle tacka ja. Jag tycker om det sociala och att få träffa många olika människor från olika branscher.
 
Just utmaningen att testa en helt ny roll beskriver han som det roligaste med jobbet han har idag. Han får lära sig många nya saker, både inom och utom sitt eget ansvarsområde och vi andra får lära oss lika mycket av honom.

– Jag ser fram emot att lära mig mer om Beegleton, vad vi har och vad vi kan erbjuda. Då kan jag på bästa sätt vara kreativ och hjälpa våra kunder, kunskap = framgång.

Rollen David har är längst från det kreativa arbetet vi utför på byrån. Det gör att vi inte alltid jobbar med samma saker. Trots detta har han blivit en självklar del av Beegleton som verkligen kommit in i teamet.
 
Vi är så glada att ha David hos oss på Beegleton och att teamet fortsätter växa, varmt välkommen!